Stenen, keien en tegels Zaandam

PRODUCTEN VAN A-KWALITEIT VOOR EEN SCHERPE PRIJS IN ZAANDAM

SteenExpres is een initiatief van de website Stenen en Keien en toont sinds 3,5 jaar enthousiast een passie voor gebakken stenen. Wij hebben een groot en divers aanbod aan producten welke we vanuit onze voorraad leveren. Onze A-kwaliteit producten zijn daarom binnen 5 dagen bij u thuis in Zaandam geleverd. U kunt onder andere bij ons terecht voor gebakken klinkers, tegels, grind, keien, zand, maar ook voor goedkoop kunstgras, kantopsluitingen en bestratingen van uw oprit, uw terras of uw tuin.

SteenExpres leverde al:

4800 +
KIEZELSTENEN
+
GEBAKKEN STENEN
+
TEGELS

GEEF UW TUIN EEN OPKNAPBEURT IN ZAANDAM

Wanneer u absoluut geen groene vingers heeft, is uw tuin een van de eerste dingen die makkelijk verwaarloosd worden. Schakel daarom SteenExpres in en geef uw tuin in Zaandam een opknapbeurt. We komen vrijblijvend de situatie bekijken en adviseren u over bijvoorbeeld welke materiaalsoorten te gebruiken. Houdt u van groen in uw tuin of heeft u liever alles strak en geordend? Wanneer u van zowel groen als strak houdt, kunt u ervoor kiezen om goedkoop kunstgras te kopen in combinatie met een bestrating van uw terras. Kunstgras geeft een tuin kleur en hoeft niet onderhouden te worden. De bestrating van uw terras met bijvoorbeeld keramische tegels zorgt voor een strak en geordende tuin.

GEBAKKEN KLINKERS: DUURZAAM ÉN STERK

Klei is een duurzaam materiaal om als gesteente te gebruiken voor bijvoorbeeld uw terras of uw oprit in Zaandam. Klei is bij de rivieren in overvloed aanwezig en moet gewonnen worden om de rivieren bevaarbaar te houden. Gebakken klei is daarnaast erg sterk en is daarom erg geschikt voor een oprit. Gebakken klinkers gaan voor een lengte van jaren mee en is ook daarom een erg duurzame keuze. Onze klinkers worden tot slot kort naast de rivieren gebakken, waardoor dit veel transportkosten scheelt. Wanneer u gebakken klinkers koopt in Zaandam bent u dus goed voor het milieu bezig!

LAAT U INFORMEREN OVER DE ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN IN ZAANDAM

Bij SteenExpres is geen opdracht te gek. Kies uit ons goedkope kunstgras, onze keien, stenen, zandsoorten, tegels, kantopsluitingen of bestratingen en garandeer u van duurzame producten van A-kwaliteit. Neem voor meer informatie contact op via 06-29496910 of vul het online contactformulier in op de website. We komen graag bij u langs in Zaandam om de situatie te bekijken en u te voorzien van vrijblijvend professioneel en ervaren advies!

Neem direct contact op!

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!