Doorgaan naar inhoud

Help Center

De webshop

Bestellen bij Steenexpres.nl is eenvoudig. Bestel op onze site Steenexpres.nl, hier vindt je alle benodigde informatie omtrent bestellen, betalen en leveren. Je bent ook van harte welkom in onze showroom, dit kan op afspraak.

Ja dat is mogelijk mits de bestelling nog niet is ingedeeld bij de afdeling transport. Wij zullen voordat de wijziging plaatsvindt dan ook eerst contact op moeten nemen met onze leverancier. Wilt je jou bestelling wijzigen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Jazeker, je kunt onze showroom bezoeken om de producten te bekijken voordat je gaat bestellen. Wil je persoonlijk advies in onze showroom dan helpen wij je graag. Dit gaat op afspraak. Industrieweg 56 L, 3641 RL te Mijdrecht. Tel +31 629496910
Steenexpres.nl hanteert scherpe prijzen t.o.v. van andere websites omdat wij je rechtstreeks vanaf de bron/ fabrikant leveren.
De besteleenheid verschilt per product, dit kan per stuk zijn of per m2 zijn. Onze rekenmodule rondt de aantallen automatisch naar boven af op de door de fabrikant aangegeven besteleenheden.
Let op: bestellingen onder 200 euro kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. Je ontvangt dan automatisch een e-mail en een creditnota indien je al betaald hebt.
Je krijgt nadat je je bestelling bij ons hebt geplaatst een e-mail  met daarin de bevestiging van je bestelling. 
Helaas kunnen wij geen proefmonsters opsturen. Je kunt alle producten bij ons bezichtigen in onze showroom in Mijdrecht aan de Industrieweg 56 L (3641 RL). Tel: +31 629496910 voor een afspraak.
Dit is helaas niet altijd te voorkomen. Steenexpres.nl heeft hier geen invloed op. Wij zullen er dan alles met je aan doen om een volwaardig alternatief te vinden. Indien je een duurder product uitkiest zal het verschil in rekening worden gebracht.