Dikformaat Novoton Onbezand Getrommeld, 65mm

A-Kwaliteit:

5/5

Onderhoudslabel:

Label A
Bereken hoeveel m2 u nodig heeft:
Totaal Oppervlakte (m2)
Inclusief snijverlies (5%)
Totaal prijs

Verzendkosten?

Veel gestelde vragen

Het is mogelijk bij Steenexpres.nl om een precieze lever-dag af te spreken mits de materialen voorradig zijn en minimaal 5 werkdagen van te voren besteld. De transportafdeling zal zijn uiterste best doen om op de gevraagde leverdatum te leveren. Wij raden altijd aan om de bestelling 2 dagen eerder te laten leveren als dat de werkzaamheden beginnen. Mocht een bestelling niet op voorraad zijn dan ontvang je hierover een e-mail. Steenexpres.nl streeft er naar om altijd binnen deze leverperiode te leveren. Echter deze leverperiode geldt als indicatie, u kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Ja dat is mogelijk, neem hierover contact op met Steenexpres.nl of stuur een e-mail.

Ja dit is mogelijk mits de producten in een onaangebroken originele verpakking zitten en een minimale order waarde hebben van 150 euro. Dit moet echter binnen de bedenktijd van 7 dagen na levering worden gemeld. Aangebroken verpakkingen nemen we niet retour. Wij vragen wel om max 4 foto’s toe te voegen van de stenen in originele verpakking. De kosten voor retourneren zijn vaak hoger als de bezorgkosten omdat hiervoor een aparte vrachtwagen moet rijden. Bij retour van uw product ontvangt je mits de producten nog onaangebroken in de verpakking zitten 75% van het aankoop bedrag terug.

Bent u op zoek naar een zeer betaalbare steen van A-kwaliteit voor uw oprit, terras of tuinpaden? Dan zit u goed met onze dikformaten Novoton onbezande en getrommelde steen. De onbezande steen zal, dankzij de rood bruine kleur waarin deze gereduceerd is en zijn getrommeldheid, uw tuin of terras voorzien van een klassieke, nostalgische look. Maar daarentegen kunt u wel rekenen op een snelle, moderne levering! Wij zorgen namelijk dat u de stenen binnen 5 werkdagen thuis heeft! De dikformaten Novoton onbezand getrommelde steen heeft de volgende afmetingen: 210x65x85mm

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!