Grind en split

Online grind kopen via SteenExpres

Bent u op zoek naar een online winkel waar u voor een scherpe prijs grind kunt kopen? Bekijk dan het assortiment van SteenExpres. Bij ons kunt u terecht voor grind en split grind van een hoogwaardige kwaliteit. Ons bedrijf SteenExpres is ontstaan uit het bedrijf Stenen en Keien. Met Stenen en Keien zijn wij jarenlang bezig geweest in de wereld van de stenen, tegels en tuin grind. Wij hebben in deze wereld een enorm netwerk op kunnen bouwen. Dit biedt ons de mogelijkheid om de producten scherp in te kopen en flexibel te vervoeren. Op deze manier kunnen wij de kosten beperken en dat ziet u terug in onze prijzen. Heeft u interesse gekregen in onze producten? Wilt u direct goedkoop grind kopen via onze website? Of heeft u behoefte aan meer informatie over ons grind en split grind? Dan kunt u verder lezen of u neemt direct contact met ons op. Wij informeren u dan graag verder over de producten die wij verkopen.

Toont alle 5 resultaten

SteenExpres voor goedkoop grind

Wanneer u uw tuin wenst te verrijken met grind, zit u bij ons helemaal goed. Via onze website kunt u eenvoudig het grind bestellen van uw keuze. Wanneer u naar de prijzen kijkt, ziet u een uiterst scherpe prijs. Ondanks de scherpe prijs hoeft u niet bang te zijn voor de kwaliteit van onze producten. Wij vinden het belangrijk dat onze producten van de juiste materialen zijn gemaakt. Op deze manier heeft u nog jaren plezier van uw tuin grind. Bekijk daarom ons assortiment en besluit het grind te bestellen dat u wenst.

Een natuurlijke tuin met grind

Wenst u een mooie natuurlijke of landelijke stijl in uw tuin? Ga dan voor een prachtig grindpad en combineer dat met een mooi terras of een gezellige groene tuin. De mogelijkheden voor grind in uw tuin zijn eindeloos. Omdat grind of split grind een natuurproduct is, geeft het een heel natuurlijke uitstraling aan uw tuin. Tevens is het een zeer geliefd product omdat het weinig onderhoud vraagt. Wacht dus niet langer en verrijk uw tuin door uw grind te bestellen via SteenExpres.

Grind in verschillende soorten en maten

Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten grind en split grind. Het grind is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Voor welke korrelgrootte kiest u? Ga bijvoorbeeld voor een korrelgrootte van 16 tot 32 mm. Weet u niet precies welk type grind het beste bij de rest van uw tuin past? Laat u dan informeren door een van onze specialisten.

Bont grind

Het eerste product dat u in ons assortiment vindt, is grind in de maat 16 tot 32 mm. Dit betekent dat de losse steentjes minimaal 16 mm en maximaal 32 mm groot zijn. Dit grind is bont en bevat steentjes in kleuren als rood en geel genuanceerd. Het grind wordt in mini bigbags van 1.000 kilogram verkocht. Het grind maakt het mogelijk om uw tuin tot in de laatste puntjes af te werken. Neem contact op voor meer informatie over dit grind en leveringsinformatie.

Kies voor split grind

Het tweede product dat u kunt vinden in ons assortiment is ardennersplit met afmetingen van 16 tot en met 25 mm. Ardenner split is een gebroken natuursteen dat grijs van kleur is. Het split grind wordt net als het bonte grind verkocht in bigbags van 1.000 kilogram. Laat u door onze specialisten verder informeren over de eigenschappen en toepassingen van split grind.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u ook goedkoop grind kopen via onze website? Of heeft u behoefte aan meer informatie over ons grind of split grind? Dan kunt u contact met ons opnemen via 06-29496910 of u vult het online contactformulier in op de website. Wij staan voor u klaar wanneer u grind wenst te kopen via SteenExpres!

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!