Oud Hollandse Tegels (Schellevis) 60x60x5cm Grijs

A-Kwaliteit:

5/5

Onderhoudslabel:

Label A

Verzendkosten?

Veel gestelde vragen

Het is mogelijk bij Steenexpres.nl om een precieze lever-dag af te spreken mits de materialen voorradig zijn en minimaal 5 werkdagen van te voren besteld. De transportafdeling zal zijn uiterste best doen om op de gevraagde leverdatum te leveren. Wij raden altijd aan om de bestelling 2 dagen eerder te laten leveren als dat de werkzaamheden beginnen. Mocht een bestelling niet op voorraad zijn dan ontvang je hierover een e-mail. Steenexpres.nl streeft er naar om altijd binnen deze leverperiode te leveren. Echter deze leverperiode geldt als indicatie, u kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Ja dat is mogelijk, neem hierover contact op met Steenexpres.nl of stuur een e-mail.

Ja dit is mogelijk mits de producten in een onaangebroken originele verpakking zitten en een minimale order waarde hebben van 150 euro. Dit moet echter binnen de bedenktijd van 7 dagen na levering worden gemeld. Aangebroken verpakkingen nemen we niet retour. Wij vragen wel om max 4 foto’s toe te voegen van de stenen in originele verpakking. De kosten voor retourneren zijn vaak hoger als de bezorgkosten omdat hiervoor een aparte vrachtwagen moet rijden. Bij retour van uw product ontvangt je mits de producten nog onaangebroken in de verpakking zitten 75% van het aankoop bedrag terug.

Wilt u ook uw oprit, terras, tuinpaden (of misschien wel alle 3!) verrijken met onze prachtige Oud Hollandse tegels? Onze Oud Hollandse tegel is een tegel met een natuurlijke uitstraling, die de ruimte waarin deze wordt gebruikt een ruimtelijk effect geeft. Wie wilt dat nou niet? Een tuin of terras met zowel een ruime als natuurlijke uitstraling! Maar dat is nog niet alles! Onze Oud Hollandse tegel is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens erg duurzaam en is alg- en moswerend. Oftewel, met onze Oud Hollandse tegels in uw tuin of voor uw terras of oprit, heeft u lange tijd geen omkijken meer naar de betegeling rondom uw huis! Zoals al onze producten, is onze Oud Hollandse tegel uiteraard een echt A-klasse product. Steenexpres levert de Oud Hollandse tegel in diverse maten en kleuren. Bestel de tegel snel, dan zorgen wij dat u deze binnen 5 werkdagen thuis heeft!

Andere maten op aanvraag, mail ons.

1
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!