Betontegels 60x60x4 cm Herfst bruin

Actie!

A-Kwaliteit:

5/5

Onderhoudslabel:

Label A
Bereken hoeveel m2 u nodig heeft:
Totaal Oppervlakte (m2)
Inclusief snijverlies (5%)
Totaal prijs

Verzendkosten?

Veel gestelde vragen

Het is mogelijk bij Steenexpres.nl om een precieze lever-dag af te spreken mits de materialen voorradig zijn en minimaal 5 werkdagen van te voren besteld. De transportafdeling zal zijn uiterste best doen om op de gevraagde leverdatum te leveren. Wij raden altijd aan om de bestelling 2 dagen eerder te laten leveren als dat de werkzaamheden beginnen. Mocht een bestelling niet op voorraad zijn dan ontvang je hierover een e-mail. Steenexpres.nl streeft er naar om altijd binnen deze leverperiode te leveren. Echter deze leverperiode geldt als indicatie, u kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Ja dat is mogelijk, neem hierover contact op met Steenexpres.nl of stuur een e-mail.

Ja dit is mogelijk mits de producten in een onaangebroken originele verpakking zitten en een minimale order waarde hebben van 150 euro. Dit moet echter binnen de bedenktijd van 7 dagen na levering worden gemeld. Aangebroken verpakkingen nemen we niet retour. Wij vragen wel om max 4 foto’s toe te voegen van de stenen in originele verpakking. De kosten voor retourneren zijn vaak hoger als de bezorgkosten omdat hiervoor een aparte vrachtwagen moet rijden. Bij retour van uw product ontvangt je mits de producten nog onaangebroken in de verpakking zitten 75% van het aankoop bedrag terug.

Bent u op zoek naar betontegels die uw terras een ruime aanblik geven? Dan zijn deze betontegels van 60x60x4 cm een goede keuze voor uw tuin. Door hun grote formaat lijkt uw tuin een stuk groter en combineren ze geweldig met gebakken klinkers. De afwisseling van grote tegels en kleinere klinkers geeft een speels effect. Wilt u liever een statige tuinvloer dan zijn deze tegels afdoende. De tegels die wij leveren zijn uitsluitend van A-kwaliteit. zo weet u zeker dat u een lange tijd kunt genieten van uw tuin en dat deze er mooi en verzorgd bij ligt. En dat kan al snel: SteenExpres levert altijd binnen 5 werkdagen uw bestelling thuis. Uiteraard zijn er op gebied van terrastegels, tuintegels en siertegels meer mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op.

Gewicht 94 kg
Afmetingen 100 × 6 × 20 m
Kleur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Betontegels 60x60x4 cm Herfst bruin” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!