Terrastegels

Hét online adres om tuintegels te kopen

Wenst u prachtige tuintegels te kopen, zodat u heerlijk van uw tuin kunt genieten? Dan bent u bij SteenExpres aan het juiste (online) adres. SteenExpres is ontstaan uit Stenen en Keien. Stenen en Keien zit al jaren in de wereld van de gebakken stenen en tegels. Hierdoor hebben wij een zeer groot netwerk opgebouwd. Dit geeft ons de mogelijkheid om onze producten scherp in te kopen en flexibel te vervoeren. Hiermee kunnen wij onze kosten beperken en u een scherpe prijs bieden. Bent u benieuwd geworden naar het assortiment met oud hollandse tegels dat wij verkopen? Bekijk dan onze webwinkel. Daar kunt u direct de goedkope tuintegels kopen die u wenst. Wanneer u behoefte heeft aan meer informatie, kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Resultaat 1–9 van de 23 resultaten wordt getoond

Goedkope tuintegels vindt u bij SteenExpres

Zoals gezegd zijn wij in staat om onze producten tegen een zeer scherpe prijs te verkopen. Ondanks de scherpe prijs, zijn onze goedkope tuintegels van een uitstekende kwaliteit. De oude hollandse tegels zijn gemaakt van mooie materialen. Dus besluit u uw tuintegels via SteenExpres te kopen? Dan heeft u hier nog jaren plezier van.

Tegels in alles soorten en maten

Welke tegels wenst u graag terug te zien in uw tuin? Wij verkopen tuintegels in verschillende kleuren en formaten. Heeft u bijvoorbeeld graag een strakke steen? Of ziet u liever een tuintegel met een kleurverloop? Wij geven u graag advies bij het maken van de juiste keuze voor uw tuin. Wenst u bijvoorbeeld de terrastegels te combineren met gebakken klinkers? Bij ons vindt u tuin- en terrastegels die aan al uw wensen voldoen. Bekijk dus snel het assortiment en besluit de tuintegels te kopen die u wenst.

Een ruimtelijk effect met oud hollandse tegels

Wenst u uw tuin een prachtig ruimtelijk effect te geven? Kies dan voor de oud hollandse tegels. Oud hollandse tegels hebben een heel natuurlijke uitstraling. Dit type tegels zijn bijvoorbeeld ideaal bij een mooi strak terras, een oprit of de paden in uw tuin. Wist u dat oud hollandse tegels heel duurzame producten zijn? Ze zijn namelijk alg- en moswerend en gaan daarom nog jaren mee in uw tuin. Zo blijft uw tuin strak en netjes, zonder vervuilende groene indringers. Neem snel contact met ons op als u meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden van deze tegel. Dit type tegel is namelijk verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Terrastegels met facet

In ons assortiment vindt u ook tuintegels of terrastegels met facet. Deze goedkope tuintegels zijn lekker groot. Gebruik de tegels op het terras of kies ervoor om uw volledige tuin te bestraten. Voor een extra interessant en speels effect kunt u dit type steen heel goed combineren met gebakken klinkers. De tegels zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in grijs met zwart of volledig zwart. Maar wij verkopen nog veel meer verschillende soorten tuintegels. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze tuintegels, terrastegels of siertegels en ontdek de mogelijkheden.

Advies op maat

Bent u er nog niet uit welke tuintegels u wilt kopen? Dan staan wij altijd voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Bel ons op en vraag om advies. Doordat wij al jaren ervaring hebben in de steen- en tegelwereld, weten wij precies welke tegels het beste bij uw tuin passen. Natuurlijk houden wij bij ons advies rekening met uw wensen en behoeftes.

Benader ons voor meer informatie

Heeft u interesse gekregen in de prachtige tegels die wij verkopen? Wilt u direct goedkope tuintegels kopen? Benader ons dan voor alle mogelijkheden of bestel direct online. Voor meer informatie kunt u bellen naar 06-29496910 of u vult het online contactformulier in op de website. Wij informeren u dan graag verder over onze oud hollandse tegels of besluit direct uw goedkope tuintegels te kopen bij ons.

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!