Ophoogzand 1000kg Mini BB

Actie!

A-Kwaliteit:

5/5

Onderhoudslabel:

Label A
Hoeveel zakken heeft u nodig?
Product Prijs

Verzendkosten?

Veel gestelde vragen

Het is mogelijk bij Steenexpres.nl om een precieze lever-dag af te spreken mits de materialen voorradig zijn en minimaal 5 werkdagen van te voren besteld. De transportafdeling zal zijn uiterste best doen om op de gevraagde leverdatum te leveren. Wij raden altijd aan om de bestelling 2 dagen eerder te laten leveren als dat de werkzaamheden beginnen. Mocht een bestelling niet op voorraad zijn dan ontvang je hierover een e-mail. Steenexpres.nl streeft er naar om altijd binnen deze leverperiode te leveren. Echter deze leverperiode geldt als indicatie, u kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Ja dat is mogelijk, neem hierover contact op met Steenexpres.nl of stuur een e-mail.

Ja dit is mogelijk mits de producten in een onaangebroken originele verpakking zitten en een minimale order waarde hebben van 150 euro. Dit moet echter binnen de bedenktijd van 7 dagen na levering worden gemeld. Aangebroken verpakkingen nemen we niet retour. Wij vragen wel om max 4 foto’s toe te voegen van de stenen in originele verpakking. De kosten voor retourneren zijn vaak hoger als de bezorgkosten omdat hiervoor een aparte vrachtwagen moet rijden. Bij retour van uw product ontvangt je mits de producten nog onaangebroken in de verpakking zitten 75% van het aankoop bedrag terug.

Bestel nu ophoogzand van Steenexpres.nl in een mini-bigbag van ca. 1.000 kilo. Ophoogzand is zand om in uw bestrating te verwerken. Zo wordt het onder de tegels toegebracht om een stevig en egaal fundament te realiseren. Ook kan het zand tussen de tegels aangebracht worden om groeven te gaten te voorkomen. Ophoogzand is zuiver gezeefd, waardoor er vrijwel geen vervuiling tussen de korrels aanwezig is. Dit zorgt voor extra egaliteit en daarmee een betere stevigheid. Ook kan water beter doorgelaten worden dan bij ander zand dat minder zuiver is gezeefd. Steenexpres.nl levert uitsluitend A-kwaliteit waardoor u weet dat u kunt vertrouwen op een jarenlang gebruik van de producten. Wat u ook bestelt: uw bestelling wordt altijd binnen 5 dagen thuis afgeleverd. Dat is de service van Steenexpres.nl.

Ook in zakken van 25 kg te krijgen, mail ons.

Gewicht 1000 kg
Kleur

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!