Brekerzand 1000kg Mini BB

A-Kwaliteit:

5/5

Onderhoudslabel:

Label A
Hoeveel zakken heeft u nodig?
Product Prijs

Verzendkosten?

Veel gestelde vragen

Het is mogelijk bij Steenexpres.nl om een precieze lever-dag af te spreken mits de materialen voorradig zijn en minimaal 5 werkdagen van te voren besteld. De transportafdeling zal zijn uiterste best doen om op de gevraagde leverdatum te leveren. Wij raden altijd aan om de bestelling 2 dagen eerder te laten leveren als dat de werkzaamheden beginnen. Mocht een bestelling niet op voorraad zijn dan ontvang je hierover een e-mail. Steenexpres.nl streeft er naar om altijd binnen deze leverperiode te leveren. Echter deze leverperiode geldt als indicatie, u kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Ja dat is mogelijk, neem hierover contact op met Steenexpres.nl of stuur een e-mail.

Ja dit is mogelijk mits de producten in een onaangebroken originele verpakking zitten en een minimale order waarde hebben van 150 euro. Dit moet echter binnen de bedenktijd van 7 dagen na levering worden gemeld. Aangebroken verpakkingen nemen we niet retour. Wij vragen wel om max 4 foto’s toe te voegen van de stenen in originele verpakking. De kosten voor retourneren zijn vaak hoger als de bezorgkosten omdat hiervoor een aparte vrachtwagen moet rijden. Bij retour van uw product ontvangt je mits de producten nog onaangebroken in de verpakking zitten 75% van het aankoop bedrag terug.

Brekerzand of voegzand wordt gebruikt om de bestrating bestaande uit straatstenen mee op te vullen. Op deze manier ziet uw terras, oprit of looppad er meer uit als een hechte eenheid. Bovendien gaat de betegeling hierdoor minder snel los zitten. Geel brekerzand is een ideale optie om dit te bewerkstelligen. Indien u een andere kleur of soort zand prefereert, dan hebben wij ook rood, zwart en graniet ter beschikking. Streenexpres.nl levert geel brekerzand in hoeveelheden van circa duizend kilo. Bestelt u via Steenexpres.nl uw gele brekerzand, dan mag u de compacte mini bigbag al binnen vijf werkdagen bij u thuis verwachten.

Ook in 25kg zakken te verkrijgen, mail ons.

Gewicht 1000 kg
Kleur

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!