Straatzand- en voegzand

Straatzand of brekerzand kopen via SteenExpres

Ben je op zoek naar een online adres waar je de beste kwaliteit straatzand, ophoogzand, tuin zand of voegzand koopt? Dan ben je aan het juiste adres bij SteenExpres. Bij ons bestel je eenvoudig het straatzand of brekerzand dat je wenst. De online winkel is ontstaan uit het bedrijf Stenen en Keien. Met Stenen en Keien hebben wij al een groot netwerk opgebouwd. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om producten tegen een scherpe prijs in te kopen. Tevens kunnen we flexibel vervoeren. Op deze manier kunnen wij de kosten beperken en kun je het zand kopen tegen een scherpe prijs. Wil je meer te weten komen over de verschillende soorten zand die wij verkopen? Benader ons dan direct. En koop het brekerzand, straatzand, ophoogzand of voegzand dat je wenst.

Toont alle 3 resultaten

Goede en goedkope producten
Ben je opzoek naar goede kwaliteit straatzand, ophoogzand, voegzand of tuin? Bij SteenExpres krijg je de beste kwaliteit! Het vormt de juiste basis wanneer je jouw terras, weg, oprit of tuin wilt aanleggen. Daarnaast bestel je het brekerzand of straatzand tegen een scherpe prijs. Besluit vandaag nog straatzand, ophoogzand, tuin zand of voegzand te kopen bij SteenExpres.

Zand met een unieke functie
Goed zand is heel belangrijk voor een tuin. Het kan allerlei verschillende doeleinden hebben. Wil je bijvoorbeeld straatzand, ophoogzand, voegzand, gebroken puin of tuin zand kopen? Ieder type zand heeft zijn eigen eigenschappen. De unieke eigenschappen zorgen voor het juiste resultaat. Kies het type zand dat geschikt is voor bijvoorbeeld bestraten, ophogen of verbouwen. Bestel eenvoudig straatzand of brekerzand via onze webshop in de gewenste hoeveelheid.

Zand in verschillende kleuren
Het zand in onze webshop is te verkrijgen in verschillende kleuren. Neem bijvoorbeeld het brekerzand. Dit type zand is in drie verschillende kleuren te verkrijgen. Zit het type zand dat je wenst er niet tussen? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Samen bekijken we welke mogelijkheden er zijn. En bestel jij het brekerzand of straatzand dat je wenst.

Brekerzand of voegzand kopen via SteenExpres
Wil je graag brekerzand of voegzand kopen? Bestel dan via onze webshop. Wij hebben brekerzand in verschillende kleuren zoals geel, zwart, rood of graniet. Zo past het zand perfect bij de rest van jouw bestrating. Het zand wordt in mini-bigbags van ca. 1.000 kilogram geleverd.

Straatzand, vulzand of ophoogzand kopen
Ook voor straatzand of vulzand zit je bij ons helemaal goed. Bij ons kun je vulzand of straatzand kopen in een gele kleur. Dit type zand kun je gebruiken om bestrating te verwerken. Naast straatzand of vulzand, wordt dit product ook wel ophoogzand genoemd. Ook voor zand voor zandbed ben je bij SteenExpres aan het juiste adres. Net als het brekerzand wordt dit zand in mini-bigbags van ca. 1.000 kilogram geleverd.

Het juiste resultaat met de hulp van een hovenier of stratenmaker
Heb je het juiste ophoogzand, straatzand of voegzand kunnen kopen? Realiseer met het juiste zand en stenen een prachtig resultaat! Heb je niet de juiste vaardigheden en kennis om dit op de beste manier te verwezenlijken? Dan kun je ook bij ons aankloppen voor een goede hovenier of stratenmaker. Wij brengen je in contact met een hovenier of stratenmaker voor het beste resultaat.

Straatzand losgestort
SteenExpres levert het zand in bigbags. Liever straatzand losgestort bij jou thuis geleverd? Neem contact op en we bekijken de mogelijkheden voor los storten van straatzand.

Hoeveel zand heb ik nodig?
Vraag jij je af ‘Hoeveel zand heb ik nodig?’. Bereken de hoeveelheid zand jij nodig hebt met de volgende formule: lengte x breedte x hoogte. Een andere manier om de hoeveelheden straatzand te bereken: oppervlakte in m2 x gewenste laagdikte. Bestel 10 tot 20% meer zand voor het inklinken.

Assortiment zand voor bestrating
SteenExpres heeft een groot assortiment zand voor bestrating. Kies uit verschillende kleuren als crystal white, basalt split, canadian slate en nordic grey grind. Zit er niet direct tussen wat zoekt? Neem contact op en we bekijken samen de mogelijkheden. SteenExpres zorgt dat het zand snel thuisbezorgd is.

Benader ons voor extra informatie
Wil je meer weten over de verschillende soorten zand die wij verkopen? Of wil je direct brekerzand of straatzand kopen? Bezoek dan onze webshop, bekijk de producten en plaats een bestelling. Natuurlijk kun je ook telefonisch contact opnemen met onze specialisten. Benader ons dan via 06-29496910 of vul het online contactformulier in op de website. Wij helpen je graag bij het kiezen van brekerzand, ophoogzand, voegzand of tuinzand!

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!