Straatzand- en voegzand

Uw straatzand of brekerzand kopen via SteenExpres

Bent u op zoek naar een online adres waar u straatzand, ophoogzand, tuin zand of voegzand kunt kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij SteenExpres. Bij ons kunt u eenvoudig het straatzand of brekerzand bestellen dat u wenst. De online winkel is ontstaan uit het bedrijf Stenen en Keien. Met Stenen en Keien hebben wij al een groot netwerk opgebouwd, waardoor wij de mogelijkheid hebben om producten tegen een scherpe prijs in te kopen. Tevens kunnen we flexibel vervoeren. Op deze manier kunnen wij de kosten beperken en kunt u het zand kopen tegen een scherpe prijs. Wilt u meer te weten komen over de verschillende soorten zand die wij verkopen? Benader ons dan direct. Tevens kunt u gelijk het brekerzand, straatzand, ophoogzand of voegzand kopen dat u wenst.

Toont alle 3 resultaten

Goede en goedkope producten

Wanneer u straatzand, ophoogzand, voegzand of tuin zand wilt kopen, moet dit van een goede kwaliteit zijn. Gelukkig kunt u daar bij SteenExpres op rekenen. Het vormt de juiste basis wanneer u uw terras, weg, oprit of tuin wilt aanleggen. Ondanks de goede kwaliteit, is het brekerzand of straatzand te bestellen tegen een scherpe prijs. Besluit daarom vandaag nog uw straatzand, ophoogzand, tuin zand of voegzand te kopen bij SteenExpres.

Zand met een unieke functie

Goed zand is heel belangrijk voor een tuin. Het kan allerlei verschillende doeleinden hebben. Wilt u bijvoorbeeld straatzand, ophoogzand, voegzand of tuin zand kopen? Ieder type zand heeft zijn eigen eigenschappen. De unieke eigenschappen zorgen ervoor dat een bepaald type zand geschikt is voor bijvoorbeeld bestraten, ophogen of verbouwen. Via onze webshop kunt u eenvoudig straatzand of brekerzand bestellen voor ieder doeleinde in de gewenste hoeveelheid.

Zand in verschillende kleuren

Het zand in onze webshop is te verkrijgen in verschillende kleuren. Neem bijvoorbeeld het brekerzand. Dit type zand is in drie verschillende kleuren te verkrijgen. Zit het type zand dat u wenst er niet tussen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Op die manier kunt u misschien alsnog het brekerzand of straatzand bestellen dat u wenst.

Brekerzand of voegzand kopen via SteenExpres

Wilt u graag brekerzand of voegzand kopen? Bestel dan via onze webshop. Wij hebben brekerzand in verschillende kleuren zoals geel, zwart, rood of graniet. Zo past het zand perfect bij de rest van uw bestrating. Het zand wordt in mini-bigbags van ca. 1.000 kilogram geleverd.

Straatzand, vulzand of ophoogzand kopen

Ook voor straatzand of vulzand zit u bij ons helemaal goed. Bij ons kunt u vulzand of straatzand kopen in een gele kleur. Dit type zand kunt u gebruiken om bestrating te verwerken. Naast straatzand of vulzand, wordt dit product ook wel ophoogzand genoemd. Net als het brekerzand wordt dit zand in mini-bigbags van ca. 1.000 kilogram geleverd.

Het juiste resultaat met de hulp van een hovenier of stratenmaker

Heeft u het juiste ophoogzand, straatzand of voegzand kunnen kopen? Dan is het belangrijk dat met het juiste zand en stenen een prachtig resultaat wordt gerealiseerd. Heeft u niet de juiste vaardigheden en kennis om dit op de beste manier te verwezenlijken? Dan kunt u ook bij ons aankloppen voor een goede hovenier of stratenmaker. Wij brengen u graag in contact met een hovenier of stratenmaker die voor een prachtig resultaat zorgt.

Benader ons voor meer informatie

Wilt u meer weten over de verschillende soorten zand die wij verkopen? Of wilt u direct brekerzand of straatzand kopen? Bezoek dan onze webshop, bekijk de producten en plaats een bestelling. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen met onze specialisten. Benader ons dan via 06-29496910 of u vul het online contactformulier in op de website. Wij helpen u graag wanneer u brekerzand, ophoogzand, voegzand of tuin zand wilt kopen via SteenExpres!

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!