Waalformaat Via Notte

A-Kwaliteit:

5/5

Onderhoudslabel:

Label A
Bereken hoeveel m2 u nodig heeft:
Totaal Oppervlakte (m2)
Inclusief snijverlies (5%)
Totaal prijs

Verzendkosten?

Veel gestelde vragen

Het is mogelijk bij Steenexpres.nl om een precieze lever-dag af te spreken mits de materialen voorradig zijn en minimaal 5 werkdagen van te voren besteld. De transportafdeling zal zijn uiterste best doen om op de gevraagde leverdatum te leveren. Wij raden altijd aan om de bestelling 2 dagen eerder te laten leveren als dat de werkzaamheden beginnen. Mocht een bestelling niet op voorraad zijn dan ontvang je hierover een e-mail. Steenexpres.nl streeft er naar om altijd binnen deze leverperiode te leveren. Echter deze leverperiode geldt als indicatie, u kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Ja dat is mogelijk, neem hierover contact op met Steenexpres.nl of stuur een e-mail.

Ja dit is mogelijk mits de producten in een onaangebroken originele verpakking zitten en een minimale order waarde hebben van 150 euro. Dit moet echter binnen de bedenktijd van 7 dagen na levering worden gemeld. Aangebroken verpakkingen nemen we niet retour. Wij vragen wel om max 4 foto’s toe te voegen van de stenen in originele verpakking. De kosten voor retourneren zijn vaak hoger als de bezorgkosten omdat hiervoor een aparte vrachtwagen moet rijden. Bij retour van uw product ontvangt je mits de producten nog onaangebroken in de verpakking zitten 75% van het aankoop bedrag terug.

De strakke zwarte Waalformaat Via Notte stenen van SteenExpres zijn van hoge kwaliteit. De gebakken waaltjes zijn uitermate geschikt voor het stijlen van uw oprit, terras of tuinpad. Waar u de tegels ook legt: het geeft een prachtige sfeer. U kunt er ook voor kiezen om de Nero Waalformaat Via Notte stenen te combineren: de donkere kleur leent zich namelijk erg goed als accentkleur in andere (lichtere) bestrating. Desgewenst leveren wij zwart brekerzand om de stenen mee in te voegen. Zo voert u de donkere kleur in zijn geheel door. Kunt u niet wachten om uw tuin, terras of oprit te verfraaien met deze prachtige gebakken Waalformaat Via Notte stenen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. SteenExpres levert deze namelijk altijd binnen 5 werkdagen bij u aan huis af. Dat is de service van SteenExpres! Gaat u liever voor een steensoort die iets hoger is? Dan is de Waalformaat Via Lava een goede keuze.

Kleur

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!