Waalformaat Via Lava, 70mm

A-Kwaliteit:

5/5

Onderhoudslabel:

Label A
Bereken hoeveel m2 u nodig heeft:
Totaal Oppervlakte (sq cm)
Inclusief snijverlies (5%)
Totaal prijs

Verzendkosten?

Veel gestelde vragen

Het is mogelijk bij Steenexpres.nl om een precieze lever-dag af te spreken mits de materialen voorradig zijn en minimaal 5 werkdagen van te voren besteld. De transportafdeling zal zijn uiterste best doen om op de gevraagde leverdatum te leveren. Wij raden altijd aan om de bestelling 2 dagen eerder te laten leveren als dat de werkzaamheden beginnen. Mocht een bestelling niet op voorraad zijn dan ontvang je hierover een e-mail. Steenexpres.nl streeft er naar om altijd binnen deze leverperiode te leveren. Echter deze leverperiode geldt als indicatie, u kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Ja dat is mogelijk, neem hierover contact op met Steenexpres.nl of stuur een e-mail.

Ja dit is mogelijk mits de producten in een onaangebroken originele verpakking zitten en een minimale order waarde hebben van 150 euro. Dit moet echter binnen de bedenktijd van 7 dagen na levering worden gemeld. Aangebroken verpakkingen nemen we niet retour. Wij vragen wel om max 4 foto’s toe te voegen van de stenen in originele verpakking. De kosten voor retourneren zijn vaak hoger als de bezorgkosten omdat hiervoor een aparte vrachtwagen moet rijden. Bij retour van uw product ontvangt je mits de producten nog onaangebroken in de verpakking zitten 75% van het aankoop bedrag terug.

Heeft u altijd al gedroomd van een oprit, terras of tuinpad met prachtige authentieke stenen met een donkere kleur? Dan is de Zwarte Waalformaat Via Lava een goede keuze voor u. De Waalformaat Via Lava stenen zijn zwart strak en bezand. De gebakken waaltjes zijn uitermate geschikt voor uw oprit omdat ze 10cm hoog zijn. Door dit stevige en fraai uitziende straatwerk hoeft u zich geen zorgen te maken over het gewicht van uw auto(‘s) en of dit geen schade zal toebrengen. SteenExpres levert uitsluitend producten van A-kwaliteit, waardoor u er van op aan kunt dat u nog jaren vooruit kunt met uw bestelling. Tevens zijn de Waalformaat Via Lava stenen ook perfect te combineren als accentkleur met andere (lichtere) bestrating. Wij leveren desgewenst ook zwart brekerzand om de stenen mee in te voegen. Heeft u toch liever een minder hoge steen voor uw straatwerk, kijk dan eens naar de Waalformaat Via Notte.

Kleur

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!