Waalformaat Via Etna Vecchio

A-Kwaliteit:

5/5

Onderhoudslabel:

Label A
Bereken hoeveel m2 u nodig heeft:
Totaal Oppervlakte (m2)
Inclusief snijverlies (5%)
Totaal prijs

Verzendkosten?

Veel gestelde vragen

Het is mogelijk bij Steenexpres.nl om een precieze lever-dag af te spreken mits de materialen voorradig zijn en minimaal 5 werkdagen van te voren besteld. De transportafdeling zal zijn uiterste best doen om op de gevraagde leverdatum te leveren. Wij raden altijd aan om de bestelling 2 dagen eerder te laten leveren als dat de werkzaamheden beginnen. Mocht een bestelling niet op voorraad zijn dan ontvang je hierover een e-mail. Steenexpres.nl streeft er naar om altijd binnen deze leverperiode te leveren. Echter deze leverperiode geldt als indicatie, u kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Ja dat is mogelijk, neem hierover contact op met Steenexpres.nl of stuur een e-mail.

Ja dit is mogelijk mits de producten in een onaangebroken originele verpakking zitten en een minimale order waarde hebben van 150 euro. Dit moet echter binnen de bedenktijd van 7 dagen na levering worden gemeld. Aangebroken verpakkingen nemen we niet retour. Wij vragen wel om max 4 foto’s toe te voegen van de stenen in originele verpakking. De kosten voor retourneren zijn vaak hoger als de bezorgkosten omdat hiervoor een aparte vrachtwagen moet rijden. Bij retour van uw product ontvangt je mits de producten nog onaangebroken in de verpakking zitten 75% van het aankoop bedrag terug.

Deze Waalformaat Via Etna Vecchio stenen zijn zwart getrommeld bezand. Door hun ruwe uiterlijk hebben ze een nostalgische uitstraling. Hierdoor zijn ze perfect te gebruiken voor terrassen in combinatie met tuintegels. Ook kunnen ze met hun donkere kleur prima als accentkleur gebruikt worden in combinatie met andere bestrating. Desgewenst leveren wij u zwart brekerzand om de stenen mee in te voegen. Zo vallen de naden minder op en heeft u een prachtig geheel op uw terras, oprit of tuin(pad) liggen. SteenExpres levert A-kwaliteit tegen een scherpe prijs. Hierdoor kunt u er van uit gaan dat u lange tijd kunt genieten van dit mooie straatwerk. Als u bij ons een bestelling plaatst, leveren wij deze altijd binnen 5 werkdagen bij u thuis af. Dat is de service van SteenExpres!

Kleur

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!