Rijnformaat Via Reggio

A-Kwaliteit:

5/5

Onderhoudslabel:

Label A
Bereken hoeveel m2 u nodig heeft:

Beschikbaar via nabestelling

Totaal Oppervlakte (sq cm)
Inclusief snijverlies (5%)
Totaal prijs

Verzendkosten?

Veel gestelde vragen

Het is mogelijk bij Steenexpres.nl om een precieze lever-dag af te spreken mits de materialen voorradig zijn en minimaal 5 werkdagen van te voren besteld. De transportafdeling zal zijn uiterste best doen om op de gevraagde leverdatum te leveren. Wij raden altijd aan om de bestelling 2 dagen eerder te laten leveren als dat de werkzaamheden beginnen. Mocht een bestelling niet op voorraad zijn dan ontvang je hierover een e-mail. Steenexpres.nl streeft er naar om altijd binnen deze leverperiode te leveren. Echter deze leverperiode geldt als indicatie, u kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Ja dat is mogelijk, neem hierover contact op met Steenexpres.nl of stuur een e-mail.

Ja dit is mogelijk mits de producten in een onaangebroken originele verpakking zitten en een minimale order waarde hebben van 150 euro. Dit moet echter binnen de bedenktijd van 7 dagen na levering worden gemeld. Aangebroken verpakkingen nemen we niet retour. Wij vragen wel om max 4 foto’s toe te voegen van de stenen in originele verpakking. De kosten voor retourneren zijn vaak hoger als de bezorgkosten omdat hiervoor een aparte vrachtwagen moet rijden. Bij retour van uw product ontvangt je mits de producten nog onaangebroken in de verpakking zitten 75% van het aankoop bedrag terug.

Deze Rijnformaat Via Reggio stenen vormen een prachtige soort gebakken straatstenen. Deze klinkers zijn genuanceerd geel gekleurd en worden onbezand geleverd. De Via Reggio stenen zijn ideaal om terrassen en paden om het huis van een nostalgisch en stijlvol uiterlijk te voorzien. Hierdoor zal uw woning als geheel al snel een stijlvolle uitstraling krijgen. Door SteenExpres zullen deze klinkers in onberispelijke topkwaliteit geleverd worden. Wanneer u deze Rijnformaat Via Reggio-straatstenen via onze webshop bestelt, dan ontvangt u ze al binnen vijf werkdagen bij u thuis.

Kleur

,

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!