Rijnformaat Via Mista Vecchio

A-Kwaliteit:

5/5

Onderhoudslabel:

Label A
Bereken hoeveel m2 u nodig heeft:

Beschikbaar via nabestelling

Totaal Oppervlakte (sq cm)
Inclusief snijverlies (5%)
Totaal prijs

Verzendkosten?

Veel gestelde vragen

Het is mogelijk bij Steenexpres.nl om een precieze lever-dag af te spreken mits de materialen voorradig zijn en minimaal 5 werkdagen van te voren besteld. De transportafdeling zal zijn uiterste best doen om op de gevraagde leverdatum te leveren. Wij raden altijd aan om de bestelling 2 dagen eerder te laten leveren als dat de werkzaamheden beginnen. Mocht een bestelling niet op voorraad zijn dan ontvang je hierover een e-mail. Steenexpres.nl streeft er naar om altijd binnen deze leverperiode te leveren. Echter deze leverperiode geldt als indicatie, u kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Ja dat is mogelijk, neem hierover contact op met Steenexpres.nl of stuur een e-mail.

Ja dit is mogelijk mits de producten in een onaangebroken originele verpakking zitten en een minimale order waarde hebben van 150 euro. Dit moet echter binnen de bedenktijd van 7 dagen na levering worden gemeld. Aangebroken verpakkingen nemen we niet retour. Wij vragen wel om max 4 foto’s toe te voegen van de stenen in originele verpakking. De kosten voor retourneren zijn vaak hoger als de bezorgkosten omdat hiervoor een aparte vrachtwagen moet rijden. Bij retour van uw product ontvangt je mits de producten nog onaangebroken in de verpakking zitten 75% van het aankoop bedrag terug.

Als u op zoek bent naar een prachtige steen met een nostalgische uitstraling, die tevens voor een prachtige accentuering van uw tuintegels of natuurstenen kan zorgen, zoek dan niet verder en bestel de Rijnformaat Via Mista Vecchio van SteenExpres. Het mooie van deze steen is dat deze getrommeld is, wat zorgt voor een prachtige “klassieke” uitstraling, zoals u die misschien wel eens heeft gezien in oude (koloniale) stadscentra. Uiteraard is deze steen, net als al onze andere producten, niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens zeer duurzaam. Net als al onze andere producten is de Rijnformaat Via Mista Vecchio namelijk een echt A-kwaliteit product. Bestel deze stenen snel, dan heeft u ze binnen 5 werkdagen al thuis!

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!