Lingeformaat 80 Brons onbezand

A-Kwaliteit:

5/5

Onderhoudslabel:

Label A
Totaal Oppervlakte (m2)
Inclusief snijverlies (5%)
Totaal prijs

Verzendkosten?

Veel gestelde vragen

Het is mogelijk bij Steenexpres.nl om een precieze lever-dag af te spreken mits de materialen voorradig zijn en minimaal 5 werkdagen van te voren besteld. De transportafdeling zal zijn uiterste best doen om op de gevraagde leverdatum te leveren. Wij raden altijd aan om de bestelling 2 dagen eerder te laten leveren als dat de werkzaamheden beginnen. Mocht een bestelling niet op voorraad zijn dan ontvang je hierover een e-mail. Steenexpres.nl streeft er naar om altijd binnen deze leverperiode te leveren. Echter deze leverperiode geldt als indicatie, u kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Ja dat is mogelijk, neem hierover contact op met Steenexpres.nl of stuur een e-mail.

Ja dit is mogelijk mits de producten in een onaangebroken originele verpakking zitten en een minimale order waarde hebben van 150 euro. Dit moet echter binnen de bedenktijd van 7 dagen na levering worden gemeld. Aangebroken verpakkingen nemen we niet retour. Wij vragen wel om max 4 foto’s toe te voegen van de stenen in originele verpakking. De kosten voor retourneren zijn vaak hoger als de bezorgkosten omdat hiervoor een aparte vrachtwagen moet rijden. Bij retour van uw product ontvangt je mits de producten nog onaangebroken in de verpakking zitten 75% van het aankoop bedrag terug.

Als u op zoek bent naar stenen die uw oprit of tuinpad echt die nostalgische oude look geven, zoals u die misschien wel eens heeft gezien in prachtige oude stadscentra, bestel dan onze Lingeformaat brons onbezand! De Lingeformaat brons onbezand is een geel groen gebakken klinker, die zeer geschikt is voor elk type oprit en tuinpad. De afmetingen van de steen zijn 240x80x80mm. Zoals al onze producten, zijn ook deze stenen echte A-kwaliteit producten. En als u ze bij ons besteld heeft u ze nog eens snel in huis ook! Wij zorgen namelijk dat u uw Lingeformaat brons onbezande stenen binnen 5 werkdagen in huis heeft. Bestel ze gauw!

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!