Gebakken stenen

Gebakken straatstenen van de beste kwaliteit via SteenExpres

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor gebakken stenen met een uitstekende kwaliteit? Dan zit u bij SteenExpres helemaal goed. Wij van SteenExpres hebben een passie voor stenen. Bij ons vindt u een ruim aanbod met gebakken straatstenen en waaltjes. Bent u benieuwd geworden naar de verschillende producten die wij aanbieden? Bekijk dan ons ruime assortiment met gebakken straatstenen voor iedere tuin.

Resultaat 1–9 van de 34 resultaten wordt getoond

Een goede prijs voor de mooiste stenen

Wij vragen een hele goede prijs voor onze producten. Ondanks de scherpe prijs zijn de stenen van een uitstekende kwaliteit en kunt u er nog jaren plezier van hebben. U heeft de keuze uit waalformaat, dikformaat, keiformaat en rijnformaat. Alle straatbakstenen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Plaats uw bestelling en u heeft de stenen van uw keuze al binnen 5 werkdagen in huis! Besluit dus vandaag nog om straatstenen te kopen via SteenExpres.

Keiformaat gebakken stenen

Benieuwd geworden naar de verschillende gebakken stenen die wij verkopen? Wij geven u graag meer informatie over de verschillende straatbakstenen in ons assortiment. Zo vindt u bij ons het keiformaat Via Sorrento Vecchio. Dit zijn stenen van keiformaat van 7 cm dik. De stenen zijn rood bezand. Stenen van keiformaat zijn ideaal voor de oprit. Tevens kunnen ze heel goed gebruikt worden op het terras. Het zijn getrommelde stenen. Door stenen te trommelen, ontstaat er een mooi verouderd uiterlijk.

Lingeformaat gebakken straatstenen

Een ander formaat dat u terugvindt in onze collectie, is het lingeformaat. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld het Lingeformaat 80 Brons. Deze steen heeft een geel/groene kleur en is onbezand. Het lingeformaat kan heel goed worden toegepast bij opritten en tuinpaden. De steen is niet getrommeld, maar heeft desondanks een oude look. Deze oude look brengt een nostalgische sfeer in uw tuin en omgeving.

Een dikformaat steen

Een ander formaat dat u veel in ons assortiment ziet terugkomen, is het dikformaat. Neem bijvoorbeeld het dikformaat Via Messina Vecchio. Dit zijn gebakken klinkers in een warme rode kleur. Het dikformaat is bezand en getrommeld. Ze kunnen heel goed worden gebruikt voor opritten voor een huis. Maar ook een gewone weg kan hier prima mee worden aangelegd. Andere dikformaten die u bij ons vindt, zijn de Via Violeta Vecchio, Via Torino Vecchio, Giallo, Novoton en Via Cuneo Vecchio.

Strengpers stenen

Wenst u straatstenen te kopen die heel maatvast zijn? Dan zijn de strengpers stenen misschien wat voor u. Bij ons vindt u strengpers stenen in een warme, roodbruine kleur. Dit type steen is geschaafd en gesinterd. Doordat de straatsteen zo maatvast is, is hij uitermate geschikt voor terrassen en oprijlanen. Qua afmeting is de steen 200x100x60mm.

Gebakken waaltjes

Ook gebakken waaltjes kunnen een mooie toevoeging zijn voor uw tuin. Zo is de Via Savona Vecchio een getrommelde en onbezande steen met een roodbruine kleur. De waaltjes hebben uitstraling van een verouderde waalformaat. De verouderde look wordt bereikt door de stenen te trommelen. U ziet dit type steen veel terug op terrassen van huizen. Andere type gebakken waaltjes die u bij ons vindt, zijn onder andere de Aubergine Vecchio, Via Etna Vecchio en Novoton.

Het rijnformaat

Het laatste formaat dat wij verkopen is het rijnformaat. Het rijnformaat Via Reggio is bijvoorbeeld een onbezande straatsteen in de kleur geel genuanceerd. Dit type steen geeft een prachtig nostalgisch uiterlijk aan uw terrassen en paden om uw huis. Benader ons voor meer informatie over de verschillende afmetingen.

Straatstenen kopen via SteenExpres

Heeft u interesse gekregen in onze gebakken stenen? Bekijk ons ruime assortiment met verschillende straatbakstenen. Neem voor meer informatie contact op via 06-29496910 of vul het online contactformulier in op de website. Wij helpen u graag aan een tuin met prachtige gebakken straatstenen.

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!