Straatstenen

De beste kwaliteit straatstenen bij SteenExpres

Bent u opzoek naar straatstenen? Bij SteenExpres hebben wij een passie voor stenen en bieden u de beste kwaliteit straatstenen voor een strakke bestrating. Kies uit een ruim aanbod aan soorten straatstenen in verschillende kleuren en grootte. Bent u benieuwd naar de soorten straatstenen die wij aanbieden? Bekijk ons ruime assortiment beton en gebakken klinkers voor vele toepassingen buitenshuis, zoals terras of oprit bestrating.

Resultaat 1–9 van de 35 resultaten wordt getoond

Soorten straatstenen

Straatstenen zijn anders dan andere terrastegels. Deze soorten stenen zijn kleiner en vaak dikker dan andere siertegels. De dikte van straatstenen zorgt ervoor dat ze meer gewicht kunnen dragen. En zijn erg geschikt voor een oprit. Er zijn twee verschillende soorten stenen:

  • Gebakken straatstenen
  • Beton straatstenen
  • Antraciet betonklinkes
  • Keramische terrastegels
  • Patio tegels
  • Getrommelde bestrating
  • Gebakken sierbestrating
  • Keramische tegels

Leer hieronder meer over de soorten stenen.

Gebakken straatstenen

Wilt u graag gebakken klinkers die lang mee gaan? Kies voor gebakken straatstenen. Deze duurzame stenen zijn gebakken van klei. En erg geschikt voor uw tuinbestrating. Bekijk de gebakken straatstenen die wij bij SteenExpres aanbieden en lees meer over de formaten, kleuren en soorten stenen.

Beton straatstenen

Een goedkoper alternatief voor gebakken straatstenen zijn beton straatstenen. Bij SteenExpres bieden we zeer goede betonnen klinkers. Beton straatstenen zijn praktisch, sterk en duurzaam. De klinkers kunnen tegen een stootje en zijn beschikbaar in verschillende grootte. Betonnen klinker worden gemaakt van cement, grind en zand. Betonklinkers antraciet is de meest gekozen kleur. Betontegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De meest voorkomende maten zijn betontegels 50×50 of betontegels 60×60. Bekijk de beton straatstenen van SteenExpres.

Kleuren en groottes

Bij SteenExpres bieden wij straatstenen in verschillende kleuren en maten aan. Kies voor een mooie nieuwe uitstraling met nieuwe stenen. Wil je liever een meer authentieke uitstraling? Kies dan voor getrommelde stenen. Het trommelen zorgt voor een ouder uiterlijk van de getrommelde stenen.

Straatsteen verbanden

Kies voor verschillende verbanden om de klinkers in te leggen. Het verband bepaald het aanzicht en de samenhang tussen van de stenen. Het verband kan oogen als een strakke bestrating of meer pittoresk. De populairste verbanden zijn blokverband, keperverband, halfsteenverband en elleboogverband. Kies tuintegels wildverband voor een speels effect.

Straatstenen kopen

Wilt u straatstenen kopen? Bij SteenExpress bieden we goede kwaliteit straatstenen. Bekijk het assortiment straatstenen in de webshop. Deze klinkers zijn geschikt voor vele toepassingen buitenshuis. Gebruik deze stenen voor de aanleg van een oprit, terras, parkeerplaats of vele andere opties. Bel voor meer informatie naar 06-29496910 of vul het online contactfomulier in op de website. Wij helpen u graag bij de keuze voor de perfecte straatstenen. Neem voor meer informatie contact op via 06-29496910 of vul het online contactformulier in op de website.

SteenExpres

Naast het leveren van goedkope bestrating, biedt SteenExpres nog veel meer. Wilt u liever iets anders dan stenen in jouw tuin? Koop dan uw zand, grind en split bij SteenExpres.

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!