Stenen, keien en tegels Schagen

GEBAKKEN KLINKERS VOOR EEN GOEDE PRIJS IN SCHAGEN

SteenExpres biedt sinds 3,5 jaar een ruim aanbod in gebakken stenen en alles daaromheen aan. Wanneer u in Schagen op zoek bent naar klinkers, tegels, gebakken stenen, grind, keien, verschillende soorten zand en kantopsluitingen, dan bent u bij SteenExpres aan het juiste adres. Wij leveren A-kwaliteit producten vanuit onze voorraad waardoor we uw bestelling binnen 5 werkdagen bij u thuis in Schagen kunnen bezorgen! Daarnaast kunt u, wanneer u bijvoorbeeld tegels bij ons koopt, een keuze maken in de dikte, de kleur en de tint van de stenen.

SteenExpres leverde al:

4800 +
KIEZELSTENEN
+
GEBAKKEN STENEN
+
TEGELS

LAAT UW TUIN OF OPRIT IN SCHAGEN BESTRATEN

Naast het bestellen van tegels, gebakken stenen en grind, kunt u SteenExpres ook inschakelen om uw terras, tuin of uw oprit te laten bestraten. Wij beschikken over een groot aanbod aan stenen. Denk hierbij ook aan oud Hollandse tegels of keramische tegels die u voor bijvoorbeeld uw terras kunt gebruiken. Kan uw tuin eigenlijk wel een verdere opknapbeurt gebruiken? Kies dan voor het kopen van kunstgras en creëer een strak uiterlijk in uw tuin! Daarnaast kunt u bij ons terecht voor tuin zand. Wanneer u dus absoluut geen groene vingers heeft, dan helpen wij uw tuin in Schagen graag een handje.

WEES MILIEUBEWUST: KIES VOOR KLINKERS VAN KLEI

Bij de aanschaf van stenen voor bijvoorbeeld een straat, een tuin of een oprit, is het belangrijk om er zeker van te zijn dat de steen van hoge kwaliteit is. Het is een product dat over langere tijd goed moet blijven en veel te verduren krijgt, omdat er bijvoorbeeld op wordt gelopen. Kies daarom voor gebakken klinkers: duurzaam en stevig. Onze klinkers worden van klei, dat uit de rivieren gewonnen is, gebakken. Omdat klei in de groeven van de rivieren in overvloed aanwezig is, is dit ontzettend duurzaam. Door klei te blijven winnen, blijven de rivieren goed bevaarbaar. Door de sterkte van de klinkers kunnen ze makkelijk voor bijvoorbeeld uw oprit in Schagen gebruikt worden: ze zullen mooi blijven tot in lengte van jaren!

BESTEL UW STENEN DIRECT VANUIT SCHAGEN

Neem direct contact met ons op wanneer u op zoek bent naar goedkope maar kwalitatief hoge tegels en stenen. Hiernaast kunt u terecht bij ons voor grind, split en goedkoop kunstgras! Graag komen we vrijblijvend bij u in Schagen langs om de vele mogelijkheden met u te bespreken. We voorzien u van advies en informatie zodat u de juiste keuze maakt. En we zoeken samen iets wat bij u past. Bel ons gerust op 06-29496910 en we helpen u graag verder in Schagen.

Neem direct contact op!

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!