Over SteenExpres

Wij kennen de wereld van gebakken stenen

SteenExpres is een initiatief van Stenen en Keien. Stenen en Keien kent de wereld van gebakken stenen, tegels en alles wat daarbij hoort op zijn duimpje. Ons netwerk is zeer groot. Hierdoor kunnen wij zeer scherp inkopen, maar ook flexibel vervoeren met beperkte kosten als resultaat.

Een breed assortiment

SteenExpres biedt gebakken klinkers aan voor een goede prijs. Onze straatstenen zijn van hoge kwaliteit. Bij ons heeft u keuze uit waalformaat, dikformaat, keiformaat, rijnformaat en meer in verschillende kleuren en tinten. Tevens kunnen wij veel meer dan alleen gebakken straatstenen leveren. Tuintegels, grind, zand, banden. Graag vertellen we u meer over straatbakstenen, ons team en onze snelle leveringen.

Mocht u ook opzoek zijn naar een Hovenier of Stratenmaker neem dan contact op. Wij kunnen u in contact brengen met een goede Hovenier of Stratenmaker.

Neem direct contact op!

SteenExpres leverde al:

4800 +
KIEZELSTENEN
+
GEBAKKEN STENEN
+
TEGELS
5/5
“Kwam zelf met ideeën aanzetten.Heeft ons zo goed geholpen. Wat een service heeft dit bedrijf. Kwaliteit prijs verhouding is zeer goed. Ik raad dit bedrijf gewoon aan.​”
Dennis Kortenberg

Werkzaam bij u in de regio

Wij zijn werkzaam bij u in de regio. Zo verzorgen wij regelmatig stenen, Keien en tegels in:

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!