Oprit bestraten

BESTEL DE BESTRATING VOOR UW OPRIT VIA STEENEXPRES

Wil jij je oprit laten bestraten met prachtige oprit tegels of stenen? Kies dan voor de stenen uit het assortiment van SteenExpres. Kom in onze online winkel wanneer je op zoek bent naar passende tegels of stenen voor jouw oprit. Bij ons vind je altijd wel een klinker of tegel voor het bestraten van een oprit, die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Bekijk snel onze collectie met oprit tegels, keramische tegels en stenen. En kies de bestrating voor jouw oprit. Schakel altijd onze vakkundige hulp in bij het maken van de juiste keuze.

SteenExpres leverde al:

4800 +
KIEZELSTENEN
+
GEBAKKEN STENEN
+
TEGELS

SCHERP GEPRIJSD EN EEN HOOGWAARDIGE KWALITEIT

Kies voor stenen of tegels van hoogwaardige kwaliteit voor het bestraten van een oprit. Ben je liever niet te veel kwijt aan de bestrating van jouw oprit? Gelukkig kunnen wij van SteenExpres je helpen. Wij verkopen namelijk gebakken klinkers en tegels voor het bestraten van een oprit, die zowel goed als goedkoop zijn. De stenen voldoen aan alle kwaliteitseisen en zullen nog jaren meegaan. Wij verkopen gebakken stenen voor jouw oprit. Kies uit een waalformaat, dikformaat, keiformaat of rijnformaat. Oprit tegels vind je bij ons in de vorm van oud hollandse tegels. Plaats vandaag nog jouw bestelling en ontvang de stenen of tegels al binnen 5 werkdagen in huis!

EEN OPRIT BESTRATEN MET STENEN MET EEN KEIFORMAAT

Wij informeren je graag over de verschillende typen bestrating die wij aanbieden. Ga bijvoorbeeld voor klinkers met een keiformaat. Wij verkopen bijvoorbeeld de Via Sorrento Vecchio. Deze 7 centimeter dikke steen heeft een rode kleur en is een getrommelde steen. Doordat hij getrommeld is, heeft hij een prachtige oude look die veel sfeer geeft aan jouw oprit. Bedenk goed welke cm dikte jij wil gebruiken voor jouw oprit, voor het juiste resultaat van een stevige oprit.

STENEN VOOR UW OPRIT MET EEN LINGEFORMAAT OF RIJNFORMAAT

Stenen met een lingeformaat of rijnformaat zijn goed voor de bestrating van opritten. Ga bijvoorbeeld voor het Lingeformaat 80 Brons. De onbezande steen heeft een geel/groene kleur. En heeft ook die mooie en verouderde uitstraling. Een goed voorbeeld van een klinker met een rijnformaat is de Via Reggio. De Via Reggio is een onbezande steen met de kleur geel genuanceerd. Wil je meer weten over de prijzen en afmetingen van deze stenen? Neem dan contact met ons op.

KIES VOOR EEN DIKFORMAAT OF WAALFORMAAT

Een oprit bestraten kan prima met gebakken klinkers met een dikformaat of waalformaat. Ga bijvoorbeeld voor de klinker Via Messina Vecchio. Een bezande en getrommelde klinker met een dikformaat. De steen die met zijn rode kleur veel warmte in jouw tuin brengt. Is het niet wat je zoekt? Kies dan voor de Via Violeta Vecchio, Via Torino Vecchio, Giallo, Novoton of Via Cuneo Vecchio. Gebakken waaltjes zijn ook ideale stenen voor jouw oprit. Ook hiervan vind je verschillende soorten in onze collectie. Neem bijvoorbeeld de roodbruine Via Savona Vecchio. Wij horen graag van je welke steen je het meeste aanspreekt.

EEN OPRIT BESTRATEN MET MAATVASTE STRENGPERS STENEN

Ten slotte kun je ook op zoek zijn naar een speciale en maatvaste steen. In dat geval is een strengpers steen ideaal. De steen is geschaafd en gesinterd, wat deze steen ideaal maakt voor jouw terras of oprijlaan. De stenen die wij verkopen hebben een afmeting van 200x100x60mm

PRACHTIGE OPRIT TEGELS

Naast gebakken klinkers kun je natuurlijk ook kiezen voor oprit tegels voor . Wij verkopen bijvoorbeeld oud hollandse tegels. Oud hollandse tegels hebben een heel natuurlijke uitstraling en zijn ideaal voor een strakke oprijlaan. Daarbij komt dat het ook nog een heel duurzaam product is dat algen en mossen tegenhoudt.

BENADER ONS VOOR MEER INFORMATIE OVER OPRIT BESTRATING

Heb je behoefte aan meer informatie over de oprit tegels of klinkers die wij verkopen? Wil je meer weten over de kosten oprit? Ontvang gratis offertes. Neem contact met ons opnemen via 06-29496910 of je vult het online contactformulier in op de website. Wij informeren je dan graag verder en helpen je met het uitkiezen van de ideale bestrating van jouw oprit.

Neem direct contact op!

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!