Oprit bestraten

BESTEL DE BESTRATING VOOR UW OPRIT VIA STEENEXPRES

Wenst u uw oprit te bestraten met prachtige oprit tegels of stenen? Kies dan voor de stenen uit het assortiment van SteenExpres. U kunt in onze online winkel terecht wanneer u op zoek bent naar passende tegels of stenen voor uw oprit. Bij ons vindt u altijd wel een klinker of tegel die aansluit bij uw wensen. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Bekijk dan snel onze collectie met oprit tegels en stenen en kies de bestrating voor uw oprit die u wenst. Uiteraard kunt u altijd onze vakkundige hulp inschakelen bij het maken van de juiste keuze.

SteenExpres leverde al:

4800 +
KIEZELSTENEN
+
GEBAKKEN STENEN
+
TEGELS

SCHERP GEPRIJSD EN EEN HOOGWAARDIGE KWALITEIT

Wanneer u uw oprit gaat bestraten, kiest u het liefst voor stenen of tegels met een hoogwaardige kwaliteit. Toch bent u liever niet te veel kwijt aan de bestrating van uw oprit. Gelukkig kunnen wij van SteenExpres u helpen. Wij verkopen namelijk gebakken klinkers en tegels die zowel goed als goedkoop zijn. De stenen voldoen aan alle kwaliteitseisen en zullen nog jaren meegaan. Wat betreft gebakken stenen voor uw oprit, verkopen wij bijvoorbeeld een waalformaat, dikformaat, keiformaat en rijnformaat. Oprit tegels vindt u bij ons in de vorm van oud hollandse tegels. Plaats vandaag nog uw bestelling en ontvang uw stenen of tegels al binnen 5 werkdagen in huis!

EEN OPRIT BESTRATEN MET STENEN MET EEN KEIFORMAAT

Wij informeren u graag verder over de verschillende typen bestrating voor uw oprit die wij aanbieden. Ga bijvoorbeeld voor klinkers met een keiformaat. Wij verkopen bijvoorbeeld de Via Sorrento Vecchio. Deze 7 centimeter dikke steen heeft een rode kleur en is een getrommeld. Doordat hij getrommeld is, heeft hij een prachtige oude look die veel sfeer geeft aan uw oprit.

STENEN VOOR UW OPRIT MET EEN LINGEFORMAAT OF RIJNFORMAAT

Ook de stenen met een lingeformaat of rijnformaat lenen zich prima voor de bestrating van uw oprit. Ga bijvoorbeeld voor het Lingeformaat 80 Brons. De onbezande steen heeft een geel/groene kleur en heeft ook die mooie, verouderde uitstraling. Een goed voorbeeld van een klinker met een rijnformaat is de Via Reggio. De Via Reggio is een onbezande steen met de kleur geel genuanceerd. Wilt u meer weten over de prijzen en afmetingen van deze stenen? Neem dan contact met ons op.

KIES VOOR EEN DIKFORMAAT OF WAALFORMAAT

Een oprit bestraten kan prima met gebakken klinkers met een dikformaat of waalformaat. Ga bijvoorbeeld voor de klinker Via Messina Vecchio. Een bezande en getrommelde klinker met een dikformaat die met zijn rode kleur veel warmte in uw tuin brengt. Is het niet wat u zoekt? Dan kunt u altijd nog kiezen voor de Via Violeta Vecchio, Via Torino Vecchio, Giallo, Novoton of Via Cuneo Vecchio. Gebakken waaltjes zijn ook ideale stenen voor uw oprit. Ook hiervan vindt u verschillende soorten in onze collectie. Neem bijvoorbeeld de roodbruine Via Savona Vecchio. Wij horen graag van u welke steen u het meeste aanspreekt.

EEN OPRIT BESTRATEN MET MAATVASTE STRENGPERS STENEN

Ten slotte kunt u ook op zoek zijn naar een speciale, maatvaste steen. In dat geval is een strengpers steen ideaal. De steen is geschaafd en gesinterd, wat deze steen ideaal maakt voor uw terras of oprijlaan. De stenen die wij verkopen hebben een afmeting van 200x100x60mm.

PRACHTIGE OPRIT TEGELS

Naast gebakken klinkers kunt u natuurlijk ook kiezen voor oprit tegels. Wij verkopen bijvoorbeeld oud hollandse tegels. Oud hollandse tegels hebben een heel natuurlijke uitstraling en zijn ideaal voor een strakke oprijlaan. Daarbij komt dat het ook nog een heel duurzaam product is dat algen en mossen tegenhoudt.

BENADER ONS VOOR MEER INFORMATIE OVER OPRIT BESTRATING

Heeft u behoefte aan meer informatie over de oprit tegels of klinkers die wij verkopen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 06-29496910 of u vult het online contactformulier in op de website. Wij informeren u dan graag verder en helpen u met het uitkiezen van de ideale bestrating van uw oprit.

Neem direct contact op!

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!