Stenen, keien en tegels Leiden

GOEDKOPE EN KWALITATIEF HOGE STENEN IN LEIDEN

SteenExpres biedt een groot aanbod aan betaalbare producten van zeer hoge kwaliteit. Wij tonen sinds 3,5 jaar officieel onze passie voor gebakken stenen. We leveren A-kwaliteit producten die erg betaalbaar zijn en bovendien leveren wij altijd uit voorraad. Hierdoor is uw bestelling al binnen 5 werkdagen bij u in Leiden thuisbezorgd. Onze chauffeur belt u altijd van tevoren zodat u nooit onvoorbereid een bestelling zal ontvangen. U kunt bij ons terecht voor gebakken stenen, klinkers, tegels, grind, keien, zand, kunstgras, kantopsluitingen, en voor de bestrating van bijvoorbeeld uw oprit of uw tuin.

SteenExpres leverde al:

4800 +
KIEZELSTENEN
+
GEBAKKEN STENEN
+
TEGELS

WEES MILIEUVRIENDELIJK IN LEIDEN: SCHAF GEBAKKEN KLINKERS AAN!

Wenst u een duurzaam en sterk product dat voor een lengte van jaren meegaat? Kies dan voor gebakken klinkers! Wij hebben een passie voor gebakken stenen en leveren daarom enkel producten van goede kwaliteit. Onze klinkers worden gebakken van klei dat wordt gewonnen langs de rivieren. Hier is een overvloed van aanwezig waardoor het winnen van klei ervoor zorgt dat de rivieren goed doorvaarbaar blijven. Ook zijn onze gebakken klinkers erg sterk waardoor deze ook geschikt zijn voor bijvoorbeeld uw oprit in Leiden!

BLAAS UW TUIN IN LEIDEN EEN NIEUW LEVEN IN

Het opknappen van uw tuin in Leiden: stelt u het al jaren uit? Wij nemen uw tuin onder handen zodat u zich nergens zorgen om hoeft te maken en enkel hoeft te genieten van het eindresultaat. Wij kunnen bijvoorbeeld uw terras bestraten of uw complete tuin bestraten. Laat u liever alleen uw terras bestraten en houdt u graag nog wat groen over in uw tuin? Laat ons dan goedkoop kunstgras aanleggen! Zo kunt u toch genieten van iets groens in u tuin en hoeft u dit niet te onderhouden. Heeft u bijzondere wensen voor uw tuin, zoals speciale tegels voor uw terras? Ook dit kan! Wij beschikken onder andere over keramische terrastegels waardoor uw tuin in Leiden een strak geheel wordt.

NEEM CONTACT OP VANUIT LEIDEN VOOR DE VELE MOGELIJKHEDEN

Wenst u goedkope sierbestrating, gebakken stenen, grind, zand, keien, of wilt u misschien wel uw oprit laten bestraten door ons? Voor bijna elke wens kunt u bij SteenExpres terecht. Graag komen we vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken en u te voorzien van advies en informatie. 06-29496910 of vul het online contactformulier in op de website en we kijken graag wat we voor u in Leiden kunnen betekenen.

Neem direct contact op!

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!