Kunstgras

A-Kwaliteit:

5/5

Onderhoudslabel:

Label A

Verzendkosten?

Veel gestelde vragen

Het is mogelijk bij Steenexpres.nl om een precieze lever-dag af te spreken mits de materialen voorradig zijn en minimaal 5 werkdagen van te voren besteld. De transportafdeling zal zijn uiterste best doen om op de gevraagde leverdatum te leveren. Wij raden altijd aan om de bestelling 2 dagen eerder te laten leveren als dat de werkzaamheden beginnen. Mocht een bestelling niet op voorraad zijn dan ontvang je hierover een e-mail. Steenexpres.nl streeft er naar om altijd binnen deze leverperiode te leveren. Echter deze leverperiode geldt als indicatie, u kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Ja dat is mogelijk, neem hierover contact op met Steenexpres.nl of stuur een e-mail.

Ja dit is mogelijk mits de producten in een onaangebroken originele verpakking zitten en een minimale order waarde hebben van 150 euro. Dit moet echter binnen de bedenktijd van 7 dagen na levering worden gemeld. Aangebroken verpakkingen nemen we niet retour. Wij vragen wel om max 4 foto’s toe te voegen van de stenen in originele verpakking. De kosten voor retourneren zijn vaak hoger als de bezorgkosten omdat hiervoor een aparte vrachtwagen moet rijden. Bij retour van uw product ontvangt je mits de producten nog onaangebroken in de verpakking zitten 75% van het aankoop bedrag terug.

Kunstgras is iets dat u tegenwoordig waarschijnlijk steeds meer ziet, en dit heeft een goede reden! Uiteraard schijnt in ons land niet het hele jaar de zon (of “het hele jaar niet!”, zullen sommigen misschien denken). Kunstgras biedt in die zin ongetwijfeld de beste oplossing. Kunstgras zorgt er immers voor dat, zon of geen zon, u het hele jaar van een weelderige en aantrekkelijke groene tuin kunt genieten! Zelfs nadat uw kinderen en hun vriendjes urenlang op het gras hebben gespeeld! Het mooiste aan het kunstgras van SteenExpres is dat dit bijna niet van echt gras te onderscheiden is en zeer zacht en daarmee echt aanvoelt. Uiteraard kunt u er van op aan dat ons kunstgras, net als al onze producten, een echt A-kwaliteit product is en dus lang mee zal gaan! Prijzen zijn bij SteenExpres op aanvraag en dit geldt ook voor ons kunstgras. Het mooie is dat wij ook alle toebehoren zoals zand en haringen kunnen leveren, wat betekent dat u het gras alleen nog maar hoeft te leggen.

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!