Opsluitband 6x20cm Zwart

A-Kwaliteit:

5/5

Onderhoudslabel:

Label A
Hoeveel meter heeft u nodig?
Product Prijs

Verzendkosten?

Veel gestelde vragen

Het is mogelijk bij Steenexpres.nl om een precieze lever-dag af te spreken mits de materialen voorradig zijn en minimaal 5 werkdagen van te voren besteld. De transportafdeling zal zijn uiterste best doen om op de gevraagde leverdatum te leveren. Wij raden altijd aan om de bestelling 2 dagen eerder te laten leveren als dat de werkzaamheden beginnen. Mocht een bestelling niet op voorraad zijn dan ontvang je hierover een e-mail. Steenexpres.nl streeft er naar om altijd binnen deze leverperiode te leveren. Echter deze leverperiode geldt als indicatie, u kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Ja dat is mogelijk, neem hierover contact op met Steenexpres.nl of stuur een e-mail.

Ja dit is mogelijk mits de producten in een onaangebroken originele verpakking zitten en een minimale order waarde hebben van 150 euro. Dit moet echter binnen de bedenktijd van 7 dagen na levering worden gemeld. Aangebroken verpakkingen nemen we niet retour. Wij vragen wel om max 4 foto’s toe te voegen van de stenen in originele verpakking. De kosten voor retourneren zijn vaak hoger als de bezorgkosten omdat hiervoor een aparte vrachtwagen moet rijden. Bij retour van uw product ontvangt je mits de producten nog onaangebroken in de verpakking zitten 75% van het aankoop bedrag terug.

Bent u veel in de weer met uw straatwerk en komt het vaak voor dat u ze moet versjouwen of opslaan? Dan kan deze grijze opsluitband soelaas bieden als kantopsluiting. Met zijn afmeting van 6x20x100cm kan er een groot aantal stenen tegelijk bij elkaar gehouden worden. Zo weet u zeker dat u geen tegels uit het oog verliest en dat alles bij elkaar blijft als u ze achterlaat aan het einde van de werkdag. Of juist als u meerdere tegels tegelijk moet kunnen verplaatsen. De band is van hoge kwaliteit en zal een lange tijd meegaan. Hij wordt al binnen 5 werkdagen na bestelling bij u thuis geleverd. SteenExpres biedt u een een topproduct voor een scherpe prijs. De opsluitband kan tevens ook in het grijs geleverd worden.

Gewicht 28.2 kg
Afmetingen 100 × 6 × 20 m
Kleur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Opsluitband 6x20cm Zwart” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!