Opsluitband 5x15cm zwart

Actie!

A-Kwaliteit:

5/5

Onderhoudslabel:

Label A
Hoeveel meter heeft u nodig?
Product Prijs

Verzendkosten?

Veel gestelde vragen

Het is mogelijk bij Steenexpres.nl om een precieze lever-dag af te spreken mits de materialen voorradig zijn en minimaal 5 werkdagen van te voren besteld. De transportafdeling zal zijn uiterste best doen om op de gevraagde leverdatum te leveren. Wij raden altijd aan om de bestelling 2 dagen eerder te laten leveren als dat de werkzaamheden beginnen. Mocht een bestelling niet op voorraad zijn dan ontvang je hierover een e-mail. Steenexpres.nl streeft er naar om altijd binnen deze leverperiode te leveren. Echter deze leverperiode geldt als indicatie, u kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Ja dat is mogelijk, neem hierover contact op met Steenexpres.nl of stuur een e-mail.

Ja dit is mogelijk mits de producten in een onaangebroken originele verpakking zitten en een minimale order waarde hebben van 150 euro. Dit moet echter binnen de bedenktijd van 7 dagen na levering worden gemeld. Aangebroken verpakkingen nemen we niet retour. Wij vragen wel om max 4 foto’s toe te voegen van de stenen in originele verpakking. De kosten voor retourneren zijn vaak hoger als de bezorgkosten omdat hiervoor een aparte vrachtwagen moet rijden. Bij retour van uw product ontvangt je mits de producten nog onaangebroken in de verpakking zitten 75% van het aankoop bedrag terug.

Wanneer u de hele dag bezig bent met het werken met stenen, geeft het een goed gevoel wanneer deze overzichtelijk bij elkaar liggen. Zo weet u altijd hoe veel stenen u nog heeft en hoe ver u daarmee komt in uw werkzaamheden. Deze zwarte opsluitband van 6x15x100cm is perfect als kantopsluiting voor uw straatwerk. Op deze manier kunt u uw stenen gemakkelijk ordenen, snel tellen en efficiënt vervoeren. Ideaal als u de hele lading moet verplaatsen in bijzonder omstandigheden. De band is van A-kwaliteit en gaat daarom een lange tijd mee. Ook veelvuldig gebruik zal deze kunnen weerstaan. Bij Steenexpres.nl kunt u deze bestellen voor een zeer scherpe prijs. Na bestelling krijgt u de levering al binnen 5 werkdagen thuis geleverd. De opsluitband is naast in de zeer bruikbare grijze variant ook leverbaar in grijs.

Gewicht 17.6 kg
Afmetingen 100 × 6 × 15 m
Kleur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Opsluitband 5x15cm zwart” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!