Opsluitband 5x15cm grijs

Actie!

A-Kwaliteit:

5/5

Onderhoudslabel:

Label A
Hoeveel meter heeft u nodig?
Product Prijs

Verzendkosten?

Veel gestelde vragen

Het is mogelijk bij Steenexpres.nl om een precieze lever-dag af te spreken mits de materialen voorradig zijn en minimaal 5 werkdagen van te voren besteld. De transportafdeling zal zijn uiterste best doen om op de gevraagde leverdatum te leveren. Wij raden altijd aan om de bestelling 2 dagen eerder te laten leveren als dat de werkzaamheden beginnen. Mocht een bestelling niet op voorraad zijn dan ontvang je hierover een e-mail. Steenexpres.nl streeft er naar om altijd binnen deze leverperiode te leveren. Echter deze leverperiode geldt als indicatie, u kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Ja dat is mogelijk, neem hierover contact op met Steenexpres.nl of stuur een e-mail.

Ja dit is mogelijk mits de producten in een onaangebroken originele verpakking zitten en een minimale order waarde hebben van 150 euro. Dit moet echter binnen de bedenktijd van 7 dagen na levering worden gemeld. Aangebroken verpakkingen nemen we niet retour. Wij vragen wel om max 4 foto’s toe te voegen van de stenen in originele verpakking. De kosten voor retourneren zijn vaak hoger als de bezorgkosten omdat hiervoor een aparte vrachtwagen moet rijden. Bij retour van uw product ontvangt je mits de producten nog onaangebroken in de verpakking zitten 75% van het aankoop bedrag terug.

Bij werkzaamheden met straatwerk is het nuttig als u de stenen die u gebruikt bij elkaar kunt houden. Dat kan met de grijze opsluitband als kantopsluiting voor uw straatwerk. Hiermee kunt u een groep stenen gemakkelijk ordenen, eenvoudig tellen en efficiënt vervoeren. Zo kunt u bijvoorbeeld een bepaald aantal stenen ‘vastbinden’ en groeperen. Deze groepen kunt u vervolgens bij elkaar zetten. Zo kunt u in een oogopslag tellen hoe veel stenen u nog heeft en inschatten hoe ver u daarmee komt in uw werkzaamheden. Wanneer de stenen verplaatst moeten worden, kan dat efficiënter omdat deze per samengebonden ‘pakket’ vervoerd kunnen worden, in plaats van elke afzonderlijk. SteenExpress levert een opsluitband van A-kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Hierdoor kunt u lange tijd van de band gebruik maken. Na bestelling leveren wij de producten al binnen 5 werkdagen bij u thuis af. Naast de professionele zwarte kleur is deze opsluitband ook leverbaar in zwart.

Gewicht 17.6 kg
Afmetingen 100 × 6 × 15 m
Kleur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Opsluitband 5x15cm grijs” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!