Kantopsluiting

Betonnen opsluitbanden kopen via SteenExpres

Bent u op zoek naar een online adres waar u betonnen opsluitbanden kunt kopen? Bekijk dan het ruime assortiment van SteenExpres. Wij zijn het adres wanneer u kantopsluiting of opsluitbanden van beton wilt kopen. Bent u benieuwd geworden naar SteenExpres? Of wilt u meer weten over de betonnen opsluitbanden die wij verkopen? Bekijk dan ons assortiment. Natuurlijk kunt u ook persoonlijk contact met ons opnemen door te bellen of het contactformulier in te vullen. Wij vertellen u dan graag meer over de eigenschappen en functie van onze kantopsluiting.  

Toont alle 6 resultaten

Het ontstaan van SteenExpres

Hoe is SteenExpres precies ontstaan? SteenExpres is ontstaan uit het bedrijf Stenen en Keien. Wij hebben een passie voor stenen en daarom vindt u in onze webshop een ruim aanbod aan stenen, grind, betonnen opsluitbanden en andere producten. Stenen en Keien is al jaren actief in de wereld van de stenen en daardoor hebben wij een groot netwerk op kunnen bouwen. Met dit netwerk kunnen wij op een goedkope manier onze producten inkopen en hebben wij flexibele mogelijkheden tot vervoeren. Zo kunnen wij de kosten beperken en u een scherpe prijs bieden.

Goede en goedkope producten

Bij al onze producten hebben wij de kwaliteit hoog in het vaandel staan. Hoewel de kwaliteit van onze producten hoog is, ziet u dit niet terug in de prijs. Wij zorgen ervoor dat de betonnen opsluitbanden die u wenst, zeer scherp geprijsd zijn. Bekijk snel het ruime assortiment en kies de kantopsluiting die aansluit bij uw wensen. Natuurlijk kunt u ook altijd de hulp inschakelen van een van onze specialisten bij het uitkiezen van de juiste betonnen opsluitbanden.

De functie van kantopsluiting

Waar kunt u kantopsluiting precies voor gebruiken? Opsluitbanden worden gebruikt bij het aanleggen van een terras of tuin. Door opsluitbanden te gebruiken, kunt u voorkomen dat de gelegde bestrating wordt weggedrukt. Op deze manier kunt u uw tuin prachtig behouden. Bij ons vindt u opsluitbanden in verschillende kleuren en formaten. Bekijk welke kleur en maat het best bij de rest van uw tuin past of laat het over aan een goede stratenmaker of hovenier.

Betonnen opsluitbanden 5×15

In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld betonnen opsluitbanden van 5x15x100 cm. De opsluitbanden kunt u kopen voor 1,85 per stuk. De opsluitbanden hebben een grijze kleur, maar zijn ook beschikbaar in het zwart. Zo sluit uw kantopsluiting perfect aan bij de rest van uw tuin. Voor meer informatie over dit type kantopsluiting kunt u contact met ons opnemen. Wij informeren u graag verder over de verdere specificaties van dit product en de toepassingsmogelijkheden.

Betonnen opsluitbanden 6×20

Een ander type kantopsluiting dat u bij ons kunt kopen, is een opsluitband met een afmeting van 6x20x100. Net als de 5×15 opsluitbanden is deze kantopsluiting beschikbaar in een grijze of zwarte kleur. De prijs van deze opsluitband is 2,85 per stuk. Welk betonnen opsluitbanden ziet u graag terugkomen in uw straatwerk? Laat het ons weten en plaats uw bestelling online.

Hulp van een hovenier of stratenmaker

Heeft u de juiste betonnen opsluitbanden kunnen kopen? Dan is het belangrijk dat ze op de juiste manier worden geplaatst in uw tuin. Misschien heeft u niet de kennis, middelen en vaardigheden om dit op de juiste manier te realiseren. Dan is het verstandiger om dit werk uit handen te geven aan een specialist. Wanneer u daar behoefte aan heeft, kunt u bij ons aankloppen voor een hovenier of stratenmaker die voor een prachtig resultaat zorgt. Zo weet u zeker dat uw tuin in goede handen is!

Benader ons voor meer informatie

Wenst u meer informatie over opsluitbanden van beton die wij verkopen? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 06-29496910 of u vult het online contactformulier in op de website. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om direct via onze website de opsluitbanden te kopen die uw wenst. Wij van SteenExpres helpen u namelijk graag aan de juist kantopsluiting!

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!