Stenen, keien en tegels IJmuiden

BETAALBARE STENEN IN IJMUIDEN

SteenExpres is sinds 3,5 jaar specialist op het gebied van gebakken stenen,
klinkers, tegels, grind, keien, verschillende soorten zand en kantopsluitingen. Wij leveren A-kwaliteit producten waarbij u keuze heeft in de dikte, de kleur en de tint van de steen. Denk hierbij aan keiformaat, rijnformaat en waalformaat. Daarnaast beschikken wij over een voorraad aan producten waardoor we uw bestelling altijd binnen 5 werkdagen bij u in IJmuiden kunnen bezorgen. We lossen maximaal 2,5 meter vanaf onze vrachtwagen. Wanneer onze chauffeur onderweg is, belt hij u altijd even dat hij in aantocht is! Hierdoor ontstaan er geen onduidelijkheden en weet u wanneer u uw bestelling in IJmuiden kunt verwachten.

SteenExpres leverde al:

4800 +
KIEZELSTENEN
+
GEBAKKEN STENEN
+
TEGELS

VOOR AL UW OPDRACHTEN IN IJMUIDEN

Wees niet bang dat uw wens niet bij SteenExpres kan worden vervuld. U kunt bij ons terecht voor het bestraten van uw oprit, voor goedkope sierbestrating, terrastegels en zelfs voor goedkoop kunstgras! In ons magazijn hebben wij een gevarieerde voorraad waardoor wij voor bijna al onze klanten een oplossing kunnen bieden. Dit betekent dat wij bijvoorbeeld ook beschikken over oud Hollandse tegels en keramische terrastegels. Ook kunt u bij ons terecht voor het het kopen van straatzand, ophoogzand, voeg zand en tuin zand.

DUURZAME EN GOEDKOPE KLINKERS

Wanneer u kiest voor de kwalitatief hoge producten van SteenExpres, dan bent u verzekerd van een sieraad voor jaren. Tot onze duurzaamste producten behoren onze klinkers. Deze klinkers zijn gemaakt van klei en zijn daardoor ontzettend duurzaam en stevig. Klei bevindt zich langs de rivieren en is in overvloed aanwezig. Het winnen van klei houdt de rivieren bevaarbaar, waardoor het kiezen voor klinkers erg duurzaam is. Ook zijn klinkers erg sterk: een klinker kan met gemak voor een oprit gebruikt worden. Wanneer u er in IJmuiden voor kiest om gebakken klinkers te kopen, dan blijven uw gebakken klinkers mooi tot in lengte van jaren.

NEEM CONTACT OP VANUIT IJMUIDEN

Bent u op zoek naar straatstenen van hoge kwaliteit voor een goede prijs? Kies bij SteenExpres uit ons aanbod stenen en bepaal zelf de dikte, de kleur en de tint. Daarnaast kunt u door ons ook bijvoorbeeld uw tuin of uw oprit in IJmuiden laten bestraten. Wanneer u op onze website niet kunt vinden waar u naar op zoek was of wanneer u twijfelt, dan vinden wij het geen enkel probleem om vrijblijvend bij u langs te komen voor informatie en advies. Neem voor meer informatie contact met ons op via 06-29496910 of door het online antwoordformulier op de website in te vullen. We helpen u graag verder in IJmuiden!

Neem direct contact op!

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!