Stenen, keien en tegels Hoorn

KLINKERS MOOI TOT IN LENGTE VAN JAREN IN HOORN

SteenExpres is als initiatief vanuit de website Stenen en Keien ontstaan en helpt haar tevreden klanten sinds 3,5 jaar met alle wensen op het gebied van gebakken stenen, tegels, grind, keien, verschillende soorten zand en kantopsluitingen. Ook kunt u bij ons terecht voor goedkoop kunstgras van hoogwaardige kwaliteit. Omdat wij een groot aantal artikelen op voorraad hebben, kunnen wij uw bestelling binnen 5 werkdagen bij u afleveren, waardoor u nooit lang hoeft te wachten. Wanneer u er bijvoorbeeld voor gekozen heeft om grind of keien te kopen, belt onze chauffeur altijd van tevoren dat hij onderweg is met uw bestelling! Zo bent u in Hoorn altijd voorbereid.

SteenExpres leverde al:

4800 +
KIEZELSTENEN
+
GEBAKKEN STENEN
+
TEGELS

GEEN GROENE VINGERS? LAAT ONS UW TUIN IN HOORN OPKNAPPEN

Bent u toe aan een nieuwe tuin, zodat u uw tijd hier in de zomer kunt doorbrengen? Maar weet u eigenlijk niet waar u moet beginnen en heeft u absoluut geen groene vingers? Geen probleem, wij lossen het voor u op. Samen kijken we naar de opties, zoals het betegelen van uw tuin, uw terras, of het aanschaffen van goedkoop kunstgras. Alles is bij ons mogelijk en we komen graag vrijblijvend bij u in Hoorn langs om de situatie te bekijken en u te voorzien van informatie en advies. Daarnaast beschikken wij over diverse keien voor uw tuin, over tuin zand en over keramische terrastegels! Door de vele mogelijkheden kunnen wij uw droomtuin in Hoorn voor u realiseren.

DENK AAN HET MILIEU EN SCHAF GEBAKKEN KLINKERS AAN

Kan uw oprit naast uw tuin ook wel een opknapbeurt gebruiken? Kies dan voor onze gebakken klinkers van klei. Deze klinkers zijn ten eerste van hoge kwaliteit en erg duurzaam. De klei wordt langs de rivieren gewonnen waar de klei in overvloed aanwezig is. Doordat de klei gewonnen wordt, blijven de rivieren goed bevaarbaar. Ten tweede zijn klinkers van klei ontzettend stevig! Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor uw oprit in Hoorn. Ze blijven mooi tot in lengte van jaren en zullen schitteren op uw oprit!

NEEM DIRECT CONTACT OP VANUIT HOORN

Zoek niet langer naar een professionele partner voor uw tegels, gebakken stenen of voor bijvoorbeeld goedkoop kunstgras: SteenExpres kan u op bijna elk gebied verder helpen! We komen graag vrijblijvend langs in Hoorn om de situatie te bekijken waarna we u gerichter advies kunnen geven over de juiste materialen en producten. Neem voor meer informatie gerust eens contact met ons op via 06-29496910 en we bespreken samen de mogelijkheden voor u in Hoorn.

Neem direct contact op!

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!