Stenen, keien en tegels Haarlem

VEEL KUNDE EN KENNIS OVER GEBAKKEN STENEN IN HAARLEM

SteenExpres werd 3,5 jaar geleden opgericht onder de naam Stenen en Keien. In de afgelopen jaren hebben we veel kennis opgedaan over grind, gebakken stenen, tegels, kantopsluiting, diverse soorten zand en keien. Alle producten die u bij ons online kunt kopen zijn van topkwaliteit. Naast hoogwaardige kwaliteit, heeft u ook de keuze uit een groot assortiment. Denk aan waalformaat, rijnformaat, keiformaat of dikformaat. Tevens kunt u kiezen uit getrommelde of niet getrommelde stenen, diverse kleuren, onbezand en bezand. Wij kunnen de producten uit voorraad leveren in Haarlem, en u heeft ze meestal binnen 5 werkdagen in bezit.

SteenExpres leverde al:

4800 +
KIEZELSTENEN
+
GEBAKKEN STENEN
+
TEGELS

MOOIE STENEN VOOR UW TUIN, OPRIT OF TERRAS IN HAARLEM

Wanneer u op zoek bent naar goedkope en mooie sierbestrating in Haarlem, dan kunt u deze vinden bij SteenExpres. Wij hebben bijvoorbeeld prachtige keramische terrastegels, klinkers, goedkoop kunstgras of oud Hollandse tegels om van uw terras, oprit of tuin een geweldig plaatje te maken. Onze producten zijn standaard van A-kwaliteit en duurzaam. Bent u nog op zoek naar een hovenier of stratenmaker in Haarlem? Via ons kunt u een snel een professional vinden.

U HEEFT LANG PLEZIER VAN ONZE STERKE EN DUURZAME STENEN

Onze klinkers, gebakken stenen en tegels zijn van topkwaliteit. Hierdoor weet u zeker dat u voor uw terrein in Haarlem een geweldig sieraad aanschaft, waar u nog heel lang van kunt genieten. De klinkers die u bij ons kunt aanschaffen, zijn erg sterk en duurzaam. U kunt er dus vanuit gaan dat de klinker lang goed en ook mooi blijven. Waarom onze klinkers zo duurzaam en sterk zijn? Dat komt omdat ze zijn geproduceerd van de beste klei. Klei is een grondstof die zich telkens opnieuw kan vernieuwen. Wilt u graag een bijdrage leveren aan meer duurzaamheid in Haarlem, dan zijn onze gebakken klinkers een perfecte keuze.

BIJ STEENEXPRES VINDT U VOORDELIGE GEBAKKEN STENEN IN HAARLEM

SteenExpres is een uitstekende webshop om goedkope en kwalitatieve gebakken stenen te kopen. U vindt naast stenen ook grind, tegels, split en goedkoop kunstgras in ons assortiment. Hoe u ook uw tuin of oprit in Haarlem wilt laten bestraten, bij SteenExpres kunt u kiezen uit een ruim assortiment van prachtige stenen die een mooi sieraad vormen voor uw terrein. Kunt u op onze website niet de stenen vinden die u graag zou willen? Neem contact met ons op en we kunnen u waarschijnlijk verder helpen. We kunnen ook geheel vrijblijvend bij u langskomen voor een passend advies op maat. Telefoonnummer: 06-29496910.

Neem direct contact op!

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!