Grind 15-30 mm 1000kg mini BB

Actie!

A-Kwaliteit:

5/5

Onderhoudslabel:

Label A
Hoeveel zakken heeft u nodig?
Product Prijs

Verzendkosten?

Veel gestelde vragen

Het is mogelijk bij Steenexpres.nl om een precieze lever-dag af te spreken mits de materialen voorradig zijn en minimaal 5 werkdagen van te voren besteld. De transportafdeling zal zijn uiterste best doen om op de gevraagde leverdatum te leveren. Wij raden altijd aan om de bestelling 2 dagen eerder te laten leveren als dat de werkzaamheden beginnen. Mocht een bestelling niet op voorraad zijn dan ontvang je hierover een e-mail. Steenexpres.nl streeft er naar om altijd binnen deze leverperiode te leveren. Echter deze leverperiode geldt als indicatie, u kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Ja dat is mogelijk, neem hierover contact op met Steenexpres.nl of stuur een e-mail.

Ja dit is mogelijk mits de producten in een onaangebroken originele verpakking zitten en een minimale order waarde hebben van 150 euro. Dit moet echter binnen de bedenktijd van 7 dagen na levering worden gemeld. Aangebroken verpakkingen nemen we niet retour. Wij vragen wel om max 4 foto’s toe te voegen van de stenen in originele verpakking. De kosten voor retourneren zijn vaak hoger als de bezorgkosten omdat hiervoor een aparte vrachtwagen moet rijden. Bij retour van uw product ontvangt je mits de producten nog onaangebroken in de verpakking zitten 75% van het aankoop bedrag terug.

Werk uw tuin af tot in de puntjes en geniet van het gemak dat grind u biedt! Grind leggen in uw tuin zorgt er (in tegenstelling tot gras!) voor dat u weinig omkijken heeft naar uw tuin wat betreft onderhoud. Wie wil dat nou niet? Genieten van een mooie tuin, zonder tijd en energie kwijt te zijn aan tijdrovende karweitjes als onkruid wieden en grasmaaien! Bestel nu snel uw grind bij Steenexpres.nl, dan zorgen wij dat u dit al binnen 5 werkdagen binnen heeft! In één mini-bigbag zit ca. 1000 kilo.

Andere maten ook te krijgen, mail ons voor een passende aanbieding.

Ook in 20 kg zakken te krijgen, mail ons.

Gewicht 1000 kg
Kleur

, , ,

Korrelgrootte

16-32 mm (de losse steentjes zijn minimaal 16 en maximaal 32 mm groot)

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!