Basalt Split 16-32 mm 1000kg Mini BB

Actie!

A-Kwaliteit:

5/5

Onderhoudslabel:

Label A
Hoeveel zakken heeft u nodig?
Product Prijs

Verzendkosten?

Veel gestelde vragen

Het is mogelijk bij Steenexpres.nl om een precieze lever-dag af te spreken mits de materialen voorradig zijn en minimaal 5 werkdagen van te voren besteld. De transportafdeling zal zijn uiterste best doen om op de gevraagde leverdatum te leveren. Wij raden altijd aan om de bestelling 2 dagen eerder te laten leveren als dat de werkzaamheden beginnen. Mocht een bestelling niet op voorraad zijn dan ontvang je hierover een e-mail. Steenexpres.nl streeft er naar om altijd binnen deze leverperiode te leveren. Echter deze leverperiode geldt als indicatie, u kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Ja dat is mogelijk, neem hierover contact op met Steenexpres.nl of stuur een e-mail.

Ja dit is mogelijk mits de producten in een onaangebroken originele verpakking zitten en een minimale order waarde hebben van 150 euro. Dit moet echter binnen de bedenktijd van 7 dagen na levering worden gemeld. Aangebroken verpakkingen nemen we niet retour. Wij vragen wel om max 4 foto’s toe te voegen van de stenen in originele verpakking. De kosten voor retourneren zijn vaak hoger als de bezorgkosten omdat hiervoor een aparte vrachtwagen moet rijden. Bij retour van uw product ontvangt je mits de producten nog onaangebroken in de verpakking zitten 75% van het aankoop bedrag terug.

Als u op zoek bent naar een prachtige siersplit met zowel een fraai uiterlijk als een hoge mate van duurzaamheid, bestel dan onze Basalt Split. Basalt split dankt zijn naam aan het feit dat deze siersplit wordt gewonnen in de Belgische Ardennen. Het mooie van deze siersplit is dat deze, aangezien de split tot de kalksteen steensoort behoort, zeer hard is en bestand is tegen hoge druk en belasting, wat betekent dat dit product zeer geschikt is voor bijvoorbeeld uw oprit. Echter, de sierlijke uitstraling van Basalt Split maakt dat dit product ook uitermate geschikt is voor in uw tuin. In een mini-bigbag zit ca. 1.000 kilo. Bestel uw Basalt Split snel bij Steenexpres.nl, dan zorgen wij dat u dit product binnen 5 werkdagen in huis heeft!

Andere maten, mail ons en u krijgt een passende aanbieding. 

Ook in zakken van 20 kg te krijgen, mail ons.

 

Gewicht 1000 kg
Kleur

Korrelgrootte

16-25 mm (de losse steentjes zijn minimaal 16 en maximaal 25 mm groot)

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!