Goedkope terrastegels kopen

GOEDKOPE TERRASTEGELS EN STENEN KOPEN VIA STEENEXPRES

Bent u op zoek naar een online adres waar u goedkope terrastegels kunt kopen? Bezoek dan eens de webshop van SteenExpres. In onze online winkel vindt u precies de terras stenen en tegels die u wenst. Onze passie is gebakken stenen en dat ziet u terug in de mooie producten en uitgebreide kennis die wij van onze producten hebben. Wij voorzien u graag van advies op maat bij het kiezen van de juiste klinkers of tegels. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op en vraag naar de specificaties en prijzen. Natuurlijk kunt u ook direct uw goedkope terrastegels kopen in onze webshop.

SteenExpres leverde al:

4800 +
KIEZELSTENEN
+
GEBAKKEN STENEN
+
TEGELS

EEN GOED GEPRIJSDE EN HOOGWAARDIGE KWALITEIT

Gaat u een terras aanleggen in uw tuin? Dan is het belangrijk dat u kiest voor klinkers of tegels met een hoogwaardige kwaliteit. Toch betaalt u liever niet te veel voor de nieuwe terras stenen. Bij SteenExpres vindt u precies wat u zoekt. In onze webshop kunt u goedkope terrastegels kopen met een uitstekende prijs. Kies bijvoorbeeld voor onze mooie terrastegels of ga voor onze gebakken klinkers. De gebakken klinkers zijn beschikbaar in een waalformaat, dikformaat, keiformaat en rijnformaat. Bestel snel en ontvang uw stenen of tegels al binnen 5 werkdagen in huis!

GOEDKOPE TERRASTEGELS

Graag informeren wij u over de prachtige terrastegels en oud hollandse tegels in ons assortiment. Oud Hollandse tegels hebben bijvoorbeeld een hele natuurlijke uitstraling en zijn ook nog heel duurzaam. Ze gaan jaren mee en blijven er mooi uitzien doordat ze alg- en moswerend zijn. Onze goedkope terrastegels zijn ook prachtig in uw tuin. Voor een extra interessant en speels effect kunt u deze tegels combineren met gebakken klinkers. In onze collectie vindt u terrastegels in een grijze of zwarte kleur.

KLINKERS MET EEN KEIFORMAAT OF STRENGPERSFORMAAT

Gebakken klinkers met een keiformaat kunnen ook heel goed gebruikt worden voor de aanleg van een terras. Een mooi voorbeeld is de Via Sorrento Vecchio. De gebakken klinker is 7 centimeter dik en heeft een mooie, rode kleur. De steen is bezand en getrommeld, wat voor een uniek verouderd uiterlijk zorgt. Wilt u een mooi strak terras? Dan is de maatvaste strengpers steen ideaal. Het is een steen die geschaafd en gesinterd is, wat hem heel strak maakt. De steen heeft een afmeting van 200x100x60mm.

TERRAS STENEN MET EEN LINGEFORMAAT OF RIJNFORMAAT

Andere goedkope terras stenen die veel worden verkocht zijn de klinkers met een lingeformaat of rijnformaat. In onze webshop vindt u bijvoorbeeld het onbezande Lingeformaat 80 Brons. Het heeft een geel/groene kleur en dezelfde mooie, verouderde uitstraling. Kiest u voor een rijnformaat? Dan is de Via Reggio een goede keuze. Het is een onbezande steen met de kleur geel genuanceerd. Benader ons voor meer informatie over de prijzen en afmetingen.

KIES VOOR EEN DIKFORMAAT OF WAALFORMAAT

Gaat u via SteenExpres goedkope terras stenen kopen? Dan kunt u ook altijd kiezen voor een gebakken klinker met een dikformaat of waalformaat. Wanneer u voor een dikformaat kiest, heeft u een ruime keuze uit verschillende kleuren en afmetingen. Mooie voorbeelden zijn de Via Violeta Vecchio, Via Torino Vecchio, Giallo, Novoton of Via Cuneo Vecchio. Gaat u toch liever voor gebakken waaltjes? Ook dan kunnen we u helpen met een ruim assortiment. Neem snel contact met ons op voor advies op maat en meer informatie over de klinkers.

BEL OF MAIL VOOR MEER INFORMATIE OVER GOEDKOPE TERRASTEGELS

Wilt u meer weten over de terras stenen of tegels die wij verkopen? Neem dan snel contact met ons op via 06-29496910 of vul het online contactformulier in op de website. Natuurlijk kunt u ook direct de terrastegels kopen die u wenst.

Neem direct contact op!

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!