Goedkope klinkers kopen

BETONKLINKERS KOPEN? GA NAAR STEENEXPRES

Zoekt u een (online) adres waar u terecht kunt voor goedkope gebakken klinkers van een uitstekende kwaliteit? Bekijk dan het ruime assortiment van SteenExpress. Wij zijn een bedrijf dat een passie heeft voor stenen en klinkers. Wanneer u onze website bezoekt, vindt u een ruim assortiment met prachtige straatklinkers in alle soorten en maten voor een strakke bestrating. Bent u benieuwd geworden naar onze gebakken klinkers? Of wilt u direct onze betonklinkers kopen? Doe dan uw bestelling online of benader ons voor meer informatie.

SteenExpres leverde al:

4800 +
KIEZELSTENEN
+
GEBAKKEN STENEN
+
TEGELS

GOEDKOPE KLINKERS VINDT U BIJ STEENEXPRES

U betaalt voor onze stenen een zeer goede prijs. Tevens vinden wij het belangrijk dat onze producten van een uitstekende kwaliteit zijn. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten nog jaren plezier hebben van onze mooie straatklinkers. In ons online assortiment vindt u verschillende formaten. Wij verkopen bijvoorbeeld het waalformaat, dikformaat, keiformaat en rijnformaat. Daarnaast verkopen wij klinkers van verschillende materialen. Koop bij SteenExpress de beste goedkope betonklinkers of keramische tegels voor jouw goedkope bestrating. De klinkers zijn leverbaar in verschillende kleuren, zodat het prachtig kleurt bij de rest van uw tuin. Gaat u onze klinkers kopen? Dan kunt u uw bestelling al binnen 5 werkdagen bij u thuis verwachten!

STRAATKLINKER IN KEIFORMAAT

Een van de eerste formaten die u in ons assortiment vindt, zijn de gebakken klinkers van keiformaat. Ga bijvoorbeeld voor de Via Sorrento Vecchio. Het is een mooie rood genuanceerde steen met een dikte van 7 cm. De steen is bezand en ideaal voor bijvoorbeeld een prachtige oprit of een sfeervol terras. Dit zijn stenen van keiformaat van 7 cm dik. Stenen van keiformaat zijn ideaal voor de oprit. De steen is getrommeld, waardoor hij een mooie authentieke look heeft.

KLINKER VAN LINGEFORMAAT KOPEN

Ook de de klinkers van lingeformaat zijn prachtige stenen. Bekijk bijvoorbeeld het lingeformaat 80 Brons. Dit is een onbezande klinker met een geelgroene kleur. De steen is heel geschikt voor opritten en tuinpaden. Hoewel de steen niet getrommeld is, heeft hij toch een oude look. De straatklinkers geven een nostalgische uitstraling aan uw tuin en de rest van de omgeving.

EEN KLINKER MET EEN DIKFORMAAT

Het dikformaat is in vele kleuren en maten verkrijgbaar. Ga bijvoorbeeld voor het dikformaat Via Messina Vecchio. Deze gebakken klinkers hebben een mooie warme, rode kleur. De klinkers zijn bezand en getrommeld. Dit betekent dat ze ook weer die mooie verouderde look hebben. De stenen kunnen heel goed worden toegepast bij opritten voor een huis of pand en zijn bestand tegen zware belasting. In onze collectie vindt u meer klinkers en oprit stenen van dikformaat zoals de Via Violeta Vecchio, Via Torino Vecchio, Giallo, Novoton en Via Cuneo Vecchio.

NOSTALGIE IN DE TUIN MET GEBAKKEN WAALTJES

Wenst u de mooie look van gebakken waaltjes op uw terras? Kies dan voor de klinkers met een waalformaat in onze collectie voor een gebakken bestrating. Kies bijvoorbeeld voor de Via Savona Vecchio stenen. Het zijn stenen die onbezand en getrommeld zijn. De straatklinkers hebben een roodbruine kleur en een mooie authentieke uitstraling. Wilt u liever andere goedkope betonklinkers kopen met een waalformaat? Kies dan voor de Aubergine Vecchio, Via Etna Vecchio of Novoton.

GA VOOR STRENGPERS STRAATKLINKER

In sommige situaties heeft u behoefte aan klinkers die heel maatvast zijn. In zo’n geval is een strengpers klinker ideaal. Bij ons kunt u betonklinkers kopen in een warme, roodbruine kleur. De straatklinkers zijn gesinterd en geschaafd. Door ze op deze manier te behandelen, zijn ze heel maatvast en bijvoorbeeld heel geschikt voor oprijlanen en terrassen. De steen heeft een afmeting van 200x100x60mm. Kies deze betontegels voor uw oprit bestrating.

STENEN MET EEN RIJNFORMAAT

Ook het rijnformaat mag niet ontbreken in ons assortiment. Neem bijvoorbeeld de Via Reggio. Een mooie onbezande straatsteen in de kleur geel genuanceerd. De gebakken klinkers geven met hun een look een nostalgische uitstraling aan de terrassen en paden om uw huis of pand. Deze klinkers zijn perfect voor uw tuinbestrating.

UW BETONKLINKERS KOPEN

Wilt u ook graag goedkope klinkers online kopen? Plaats dan een bestelling op onze website en betaal een prijs per vierkante meter. Voor meer informatie kunt u ook bellen naar 06-29496910 of u vult het online contactformulier in op de website. Wij informeren u dan graag verder over de prachtige gebakken klinkers die wij verkopen.

MEER BIJ STEENEXPRES

Naast goedkope klinkers, koopt u siergrind en siersplit bij SteenExpres. Met siergrind en siersplit vrolijkt u uw tuin nog meer op. En is het een mooie aanvulling op uw tuinbestrating voor een uniek resultaat. Ook voor grind en zand bent u bij SteenExpres aan het juiste adres.

Neem direct contact op!

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!