Stenen, keien en tegels Den Haag

GEBAKKEN KLINKERS VOOR EEN GOEDE PRIJS IN DEN HAAG

SteenExpres biedt u een groot aanbod aan betaalbare producten van hoge kwaliteit. Sinds 3,5 jaar tonen wij officieel onze passie voor gebakken stenen wat zich uit in A-kwaliteit producten die erg betaalbaar zijn. We zijn altijd de goedkoopste en leveren altijd uit voorraad. Hierdoor heeft u uw bestelling altijd binnen 5 dagen bij u in Den Haag thuisbezorgd. Mocht u niet vinden wat u zoekt of twijfelt u? Geen zorgen, we komen graag gratis bij u langs in Den Haag om de situatie te bekijken en u te voorzien van ervaren advies en informatie. Wij zoeken iets dat bij u past.

SteenExpres leverde al:

4800 +
KIEZELSTENEN
+
GEBAKKEN STENEN
+
TEGELS

VOOR ELKE OPDRACHT IN DEN HAAG EEN PASSEND PRODUCT

Van goedkope sierbestrating tot keramische terrastegels en van kunstgras tot oud Hollandse tegels: bij SteenExpres kunt u voor bijna elk product wel terecht. Ook verzorgen wij diverse opdrachten, zoals het bestraten van uw oprit of het bestraten van uw tuin. Daarnaast kunnen wij u in contact brengen met een goede hovenier of stratenmaker in Den Haag. Naast het leveren van tegels en stenen, verkopen wij goedkoop kunstgras. Geef uw tuin in Den Haag eens een opknapbeurt en laat ons het werk doen! Wij bestraten uw tuin, leggen goedkoop kunstgras aan en zorgen voor de juiste soorten tuin zand.

GEBAKKEN KLINKERS: DUURZAAM ÉN STERK

Heeft u er wel eens over nagedacht om gebakken klinkers aan te schaffen voor bijvoorbeeld uw oprit? Dan kiest u een duurzaam en sterk product dat jaren meekan. Gebakken klinkers blijven namelijk mooi tot in lengte van jaren en zijn gemaakt van klei: een gesteente dat in overvloed aanwezig is in onze rivieren! Door klei te winnen blijven de rivieren goed doorvaarbaar. U kiest in Den Haag dus voor een milieuvriendelijk product! Daarnaast zijn gebakken klinkers erg sterk en dus goed geschikt voor uw oprit in Den Haag.

ONTDEK ALLE MOGELIJKHEDEN IN DEN HAAG

Bent u benieuwd waarmee we u van dienst kunnen zijn en bent u enthousiast geworden over onze goedkope A-kwaliteit producten? Neem dan direct contact op als u bijvoorbeeld interesse heeft in het bestraten van uw tuin, het kopen van goedkoop kunstgras, keien of bijvoorbeeld grind of in het bestraten van uw oprit. We komen graag bij u in Den Haag kijken om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op door te bellen naar
06-29496910 en we helpen u graag in de toekomst!

Neem direct contact op!

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!