Stenen, keien en tegels Beverwijk

EEN PASSIE VOOR GEBAKKEN STENEN IN BEVERWIJK

SteenExpres is een initiatief van de webshop Stenen en Keien en is 3,5 jaar geleden opgericht. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in gebakken stenen, klinkers, tegels, grind, keien, verschillende soorten zand en kantopsluitingen. Onze producten zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast heeft u keuze uit waalformaat, dikformaat, keiformaat, rijnformaat en meer in verschillende kleuren en tinten. Producten zijn bij ons uit voorraad leverbaar waardoor u uw bestelling binnen 5 werkdagen bij u in Beverwijk in huis heeft.

SteenExpres leverde al:

4800 +
KIEZELSTENEN
+
GEBAKKEN STENEN
+
TEGELS

VAN ALLE MARKTEN THUIS IN BEVERWIJK

Bent u in Beverwijk op zoek naar een partner voor goedkope sierbestrating, het bestraten van uw oprit, voor terrastegels of misschien wel voor goedkoop kunstgras? Ook dán kunt u bij SteenExpres terecht! Wij leveren A-kwaliteit producten waardoor u verzekerd bent van kwaliteit. Bent u naar een specifiek product op zoek, naar bijvoorbeeld keramische terrastegels of oud Hollandse tegels? Geen angst, SteenExpres heeft deze tegels in het assortiment. En bent u toevallig ook op zoek naar een professionele hovenier of een stratenmaker? Wij kunnen u in Beverwijk in contact brengen met een goede hovenier of stratenmaker.

EEN SIERAAD VOOR JAREN

Doordat SteenExpres enkel kwalitatief hoge producten levert, bent u verzekerd van een sieraad voor jaren. Kiest u in er in Beverwijk voor om bijvoorbeeld klinkers te kopen? Dan kiest u voor een duurzaam en sterk product. Gebakken klinkers blijven mooi tot in lengte van jaren. De natuurlijke oorsprong zit in de klei. Klei is namelijk een grondstof die zich keer op keer vernieuwd. Hierdoor zijn bijvoorbeeld straatbakstenen een duurzame oplossing voor uw tuin, terras, oprit of tuinpad. Ook zijn gebakken klinkers duurzaam. Klei wordt gewonnen langs grote rivieren waar een overvloed aan klei aanwezig is. U kiest dus voor een sterk en duurzaam product in Beverwijk!

ALTIJD DE GOEDKOOPSTE IN BEVERWIJK

SteenExpres is uw professionele partner in goedkope, kwalitatief hoge gebakken stenen. Ook kunt u in Beverwijk bij ons terecht voor tegels, grind, split en voor goedkoop kunstgras. Laat uw tuin of uw oprit bestraten, of schaf prachtige sierbestrating aan! Bij SteenExpres kunt u voor bijna elke wens op het gebied van stenen terecht. Kunt u op de site niet vinden wat u zoekt? Bel ons gerust op en wij zoeken iets dat bij u past. Ook vinden wij het geen probleem om vrijblijvend bij u langs te komen voor informatie en advies. Bel ons voor de mogelijkheden op 06-29496910 of vul het online contactformulier in op de website. We bespreken graag de mogelijkheden in Beverwijk met u!

Neem direct contact op!

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!