Betontegels kopen

GOEDKOPE BETONTEGELS KOPEN VIA STEENEXPRES

Wenst u mooie, goedkope betontegels te kopen? Dan zit u helemaal goed bij SteenExpres. In onze uitgebreide webshop vindt u betontegels in alle soorten en maten. Wat dacht u bijvoorbeeld van betontegels van 60×60? De tegels lenen zich heel goed voor een mooie strakke oprit of een prachtig terras. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze producten? Dan kunt altijd contact met ons opnemen voor advies op maat. Natuurlijk kunt u ook direct de betontegels kopen die u wenst.

SteenExpres leverde al:

4800 +
KIEZELSTENEN
+
GEBAKKEN STENEN
+
TEGELS

GOEDKOPE BETONTEGELS MET EEN UITSTEKENDE KWALITEIT

Gaat u betontegels kopen? Dan wilt u graag een tegel van een hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daar kunnen wij bij SteenExpres voor zorgen. De tegels die wij verkopen voldoen aan alle kwaliteitseisen en zijn ook nog eens heel betaalbaar. Bekijk snel ons assortiment en ontdek de mogelijkheden. De betontegels zijn gemaakt van een duurzaam materiaal, waar u nog jaren plezier van heeft. Plaats direct een bestelling en u heeft uw tegels al binnen 5 werkdagen in huis!

HET ADRES VOOR TEGELS IN ALLES SOORTEN EN MATEN

Wanneer u een nieuw terras of een nieuwe oprit in uw tuin gaat aanleggen, wilt u tegels die helemaal aansluiten bij uw wensen. Daarom vindt u bij ons betontegels in verschillende kleuren en formaten. Wenst u bijvoorbeeld een mooie strakke tuintegel? Of wilt u liever een betontegel kopen met een mooi kleurverloop? Bij ons vindt u precies wat u zoekt! Wist u dat u de tegels in ons assortiment ook heel goed kunt combineren met gebakken klinkers? Zo ontstaat er een uniek patroon dat helemaal naar uw wens is.

GENIET VAN EEN RUIMTELIJK EFFECT MET OUD HOLLANDSE TEGELS

Ga voor een mooie oud Hollandse tegel als u een ruimtelijk effect wilt creëren in uw tuin. De oud Hollandse betontegels hebben een hele natuurlijke uitstraling en zijn ook nog heel duurzaam. De tegels hebben heel weinig onderhoud nodig doordat ze alg- en moswerend zijn. Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden en prijzen van deze tegels? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen en direct een bestelling plaatsen met de goedkope betontegels die u wenst.

KIES VOOR GOEDKOPE BETONTEGELS VAN 60×60

Wilt u goedkope betontegels van 60×60 kopen? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben namelijk prachtige tuintegels of terrastegels met facet in ons assortiment. De goedkope tegels zijn van een groot formaat en zijn ideaal om uw terras of tuin mee te bestraten. Wilt u een uniek effect in uw tuin realiseren? Kies er dan voor om de betontegels van 60×60 te combineren met mooie gebakken klinkers. De betontegels kunt u kopen in verschillende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een grijze of zwarte kleur. Benader ons voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden op het gebied van betontegels.

WIJ BIEDEN ADVIES OP MAAT

Weet u nog niet welke betontegels u wilt kopen? En kunt u wel wat advies gebruiken bij het maken van de juiste keuze? Dan willen wij u graag helpen. Wij zijn een specialist op het gebied van gebakken klinkers en tegels en weten daarom precies welke betontegels het beste aansluiten bij uw tuin. Ook wanneer u betontegels met gebakken klinkers wilt combineren, staan wij voor u klaar met advies op maat.

BEL VOOR MEER INFORMATIE OVER ONZE GOEDKOPE BETONTEGELS

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze betontegels van 60×60? Of wilt u graag onze oud Hollandse betontegels kopen? Bel dan naar 06-29496910 of vul het online contactformulier in op de website. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een bestelling te plaatsen via onze webshop. Wij zijn het adres voor uw goedkope betontegels met een uitstekende kwaliteit.

Neem direct contact op!

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!