Stenen, keien en tegels Amsterdam

VEEL KENNIS EN KUNDE OMTRENT GEBAKKEN STENEN IN AMSTERDAM

SteenExpres startte 3,5 jaar geleden onder de naam Stenen en Keien. In die jaren hebben we veel kennis opgedaan over tegels, gebakken stenen, grind, klinkers, keien, kantopsluiting en diverse soorten zand. Alle producten die u op onze website kunt aanschaffen, zijn van hoogstaande kwaliteit. Naast een uitstekende kwaliteit, heeft u ook een ruime keuze. Of u nu zoekt naar een keiformaat, dikformaat, waalformaat of rijnformaat: u kunt het vinden in ons assortiment. Daarnaast bieden wij u ook diverse kleuren, getrommelde en niet getrommelde stenen, rood bezande en brons onbezande stenen. Alle producten kunnen wij uit onze voorraad aan u in Amsterdam leveren. Doorgaans gaan hier 5 werkdagen overheen.

SteenExpres leverde al:

4800 +
KIEZELSTENEN
+
GEBAKKEN STENEN
+
TEGELS

PRACHTIGE STENEN VOOR UW TERRAS, TUIN OF OPRIT IN AMSTERDAM

Als u op zoek bent naar prachtige en goedkope sierbestrating in Amsterdam, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo hebben wij geweldige klinkers, keramische terrastegels, oud Hollandse tegels en ook goedkoop kunstgras om uw tuin, terras of oprit tot een mooi plaatje te maken. Alle producten zijn van A-kwaliteit en tevens erg duurzaam. Mocht u nog op zoek zijn naar een stratenmaker of hovenier in Amsterdam, dan kunnen wij u makkelijk in contact brengen met een professional.

VELE JAREN PLEZIER VAN ONZE DUURZAME STENEN

Onze gebakken stenen, klinkers en tegels van zijn hoge kwaliteit. Hierdoor bent u verzekerd van een geweldig sieraad voor uw terrein in Amsterdam, waar u heel veel jaren van kunt genieten. De klinkers die u bij SteenExpres koopt, zijn duurzaam en erg sterk. Dit betekent dat de klinkers lang meegaan en jarenlang mooi blijven. De reden waarom klinkers zo sterk en duurzaam zijn, is dat ze zijn gemaakt van klei. Klei is een grondstof die zich keer op keer kan vernieuwen. Als u dus graag een steentje bijdraagt aan meer duurzaamheid in Amsterdam, zijn onze straatbakstenen een zeer goede optie.

BIJ STEENEXPRES KOOPT U DE GOEDKOOPSTE STENEN VOOR IN AMSTERDAM

SteenExpres is dé plek om hoogstaande en goedkope gebakken stenen te kopen. U kunt vanuit Amsterdam ook bij ons terecht voor split, grind, tegels en goedkoop kunstgras. Het maakt niet uit hoe u uw tuin of oprit wilt laten bestraten, bij SteenExpres heeft u de keuze uit een breed assortiment van geweldige stenen die een ware sieraad vormen voor uw woning. Vindt u op onze website niet de stenen die u op het oog had? Neem dan contact op en we helpen u om uw wensen te vervullen. Wij komen ook graag vrijblijvend bij u langs voor een passend advies op maat. Telefoonnummer: 06-29496910.

Neem direct contact op!

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!