Stenen, keien en tegels Almere

GEBAKKEN STENEN VOOR UW OPRIT OF TERRAS IN ALMERE

Een mooie oprit, terras of tuinpad in Almere heeft u zo gerealiseerd met de prachtige gebakken stenen van Steenexpress.nl. Ons bedrijf startte 3,5 jaar geleden onder de naam Stenen en Keien. We kennen gebakken stenen, tegels, grind, keien als de beste. Tevens zijn we heel bekend in het wereldje van stenen, waardoor we een groot netwerk hebben opgebouwd. Hierdoor kunnen we u hoge kwaliteit leveren, maar de prijzen toch betrekkelijk laag houden. Wanneer u uw stenen bij ons bestelt, worden deze doorgaans binnen 5 werkdagen bij u in Almere geleverd. Benader ons ook voor tuin grind, split grind, keien voor in de tuin, brekerzand, kantopsluiting, goedkoop kunstgras, betontegels of keramische terrastegels.

SteenExpres leverde al:

4800 +
KIEZELSTENEN
+
GEBAKKEN STENEN
+
TEGELS

PRACHTIG ASSORTIMENT AAN GEBAKKEN KLINKERS

Bij SteenExpres kunt u gebakken klinkers kopen voor een scherpe prijs en uitstekende kwaliteit. In onze webshop vindt u een prachtig assortiment voor uw oprit of tuin in Almere. Denk bijvoorbeeld aan keiformaat, lingeformaat, strengpers, dikformaat en waalformaat. Daarnaast hebben we getrommelde stenen, rood bezand, brons onbezand, niet getrommeld en geschaafde stenen. Keuze genoeg dus om uw oprit of tuin een geweldig verzorgde uitstraling te geven. Het mooie van onze gebakken straatstenen, is dat ze heel lang mooi blijven.

DUURZAME EN STERKE KLINKERS BIJ U IN ALMERE

Al eeuwenlang worden klinkers geproduceerd om straten en opritten te maken. Kijk maar eens naar de oudere straten in Nederland of België: die zijn bijna allemaal gemaakt van klinkers. Klinkers worden gemaakt van klei, een grondstof die zich keer op keer vernieuwd. Regelmatig moeten grote rivieren in Nederland zoals de Rijn en de Maas gebaggerd worden om het bevaarbaar te houden. De klei wordt dan verzameld en omgezet naar duurzame en mooie straatstenen die ontzettend lang meegaan. U draagt dus vanzelf een steentje bij aan meer duurzaamheid als u uw oprit, tuin, terras of tuinpad in Almere laat bestraten met onze klinkers van A-kwaliteit.

BUITENGEWONE KWALITEIT VOOR EEN SCHERPE PRIJS

Kies ook voor onze goedkope straatstenen en u kiest voor een geweldig sieraad van A-kwaliteit voor uw tuin of oprit in Almere, waar u ontzettend lang van kunt genieten. Als u SteenExpres inschakelt vanuit Almere voor uw klinkers, kunt u rekenen op een uitstekende service, goede kwaliteit en een scherpe prijs. Wij kunnen u niet alleen de stenen binnen 5 werkdagen leveren, we kunnen u ook in contact brengen met goede stratenmakers die uw oprit of tuin mooi kunnen bestraten. Bel ons vanuit Almere ook voor tuin grind, split grind, keien voor in de tuin, kantopsluiting, goedkoop kunstgras, brekerzand, keramische tegels, betontegels of terrastegels. Telefoonnummer: 06-29496910.

Neem direct contact op!

0
Scroll naar top

VRAAG KORTING AAN!